2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا   چه مسخره .....  خودت پدر و مادر داشتی  داییت چه کاره بود اخه  بعدشم م ...

هه ی چی بگم 

اونموقع ک فهمیدن من و دوست داره همه فامیل مادرم با من بد شدن 

خالم میگف اون دیگ چیه اون چرا دوست داره 

همین خالم دیشب بهم گفت پسر ب اون خوبی و از دست دادی

ن من بخدا خیلی دعا مییکردم ازدواج کنه و دیگ من و بیخیال شه بعد ی مدت مادربزرگم ک عمش میشه بهم گفت خی ...

خب منم همینو میگم ... میگم اگه خیلی دوسش داشتی فراموشش نمیکردی ....  شما الان ناراحتی که این کسی که خودت دوسش داری همچین حرفی بت زده   و دلت از خودت گرفته که با اونی که انقدر دوستت داشت ازدواج نکردی .... ولی خود پسر دایی مامانتو فکر نکنم دوست داشتی ؟ درسته؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
هه ی چی بگم  اونموقع ک فهمیدن من و دوست داره همه فامیل مادرم با من بد شدن  خالم میگف ...

همیشه با خودم میگم  حرف مردم هیچ ارزشی نداره 

همین مردم وقتی مشکل داری و دلت گرفته خبری ازشون نیست 

ولی عاشق سوژه درست کردنن

راه به راه هم تز های جدید میدن و نظراشون رنگ عوض میکنه ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
خب منم همینو میگم ... میگم اگه خیلی دوسش داشتی فراموشش نمیکردی ....  شما الان ناراحتی که این کس ...

اوهوم 

ناراحتم ک خودم و وارد زندگی کردم ک واسه من کوچیکه خودم و اسیر ی دوست داشتن کردم ک کلش فقط انتظار بود 

اوهوم  ناراحتم ک خودم و وارد زندگی کردم ک واسه من کوچیکه خودم و اسیر ی دوست داشتن کرد ...

امیدوارم حل شه .... 

و با کسی ازدواج کنی که هم دوسش داشته باشی و هم اون تورو خیلی دوست داشته باشه .... 

همیشه با خودم میگم  حرف مردم هیچ ارزشی نداره  همین مردم وقتی مشکل داری و دلت گرفته خبری ا ...

اره وقتی ک موقعیت خوب هستی اخ و اوخ میکنن وقتی هم ک دلگیری نمک‌میپاشن

خدایا ....
اره وقتی ک موقعیت خوب هستی اخ و اوخ میکنن وقتی هم ک دلگیری نمک‌میپاشن