2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کو

پسر دایی مامانم عاشقم بود خیلی بخدا خودش خانوادش حتی کلفت خونشون همشون دوسم داشتن از ۱۲سالگی دنبالم بودن 

مامانم ازشون بدش میومد 

چندین سال گذشت من با یکی دیگ رفتم دوست شدم بااینکه دوسم داشت باهزار تا منت اومد دو کلام با خانوادم حرف زد 

اون پسر دایی مامانم تا همین چند ماه پیش اسم من تو پروفایلش بود خیلی  تلاش کرد 

امشب خاستگاریش بود 

حالم خیلی بد شد 

ن واسه اینکه چرا زن گرفته 

بلکه بخاطر بی عقلیم بخاطر اینکه دلش و شکستم

دلوین خودتم دوسش داشتی؟ 

نظر الانتو نمیخوام   خودت اونموقع کدوم رو بیشتر دوس داشتی؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
دلوین خودتم دوسش داشتی؟  نظر الانتو نمیخوام   خودت اونموقع کدوم رو بیشتر دوس داشتی؟

اونموقع پسر دایی مادرم و 

اما مادرم خوشش نمیومد از اونا منم فراموشش کردم 

اونا اومده بودن خونه دایی خودم داییم از خونه انداختشون بیرون 

اونموقع پسر دایی مادرم و  اما مادرم خوشش نمیومد از اونا منم فراموشش کردم  اونا اومده بود ...

داییت چجوری پسر داییشو انداخت بیرون مگه چیکار کرده بود اخه ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
الللللهی.الان مشکلت با شوهرت چیه

اجی نامزدمه . 

هووووف مادرش و خواهرش و ب من ترجیح میده در حالی ک من بخاطر اون وارد این زندگی و سختیاش شدم دیگ اما اون چی متوجه نیست

چرا براش تلاش نکردی ؟ 

اگه دوسش داشتی خیلی که فراموشش نمیکردی 

به نظرم الان چون ناراحای به خاطر این اقا  یاد پسر دایی مامانت افتادی ...

البته من اینجوری فکر کردم  نمیدونم شایدم اینجور نیس 

هس؟

چون فهمیده بودن من و دوست داره

وااااا   چه مسخره ..... 

خودت پدر و مادر داشتی  داییت چه کاره بود اخه 

بعدشم مگه دوست داشتن گناهه 

ادم باید خوشحال باشه که یکی عزیزشون رو دوست داره

چرا براش تلاش نکردی ؟  اگه دوسش داشتی خیلی که فراموشش نمیکردی  به نظرم الان چون ناراحای ...

ن من بخدا خیلی دعا مییکردم ازدواج کنه و دیگ من و بیخیال شه بعد ی مدت مادربزرگم ک عمش میشه بهم گفت خیالت راحت شد بچه رو سیگاری کردی؟

من الان دوسش ندارم فقط ی جورایی دلم از خودم گرفت