2777
2789
عنوان

جمعهای دلگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست

گندتر از امروز من روز نبوده😑😑😑صبح دوتا بی بی روژان زدم مثبت شد😕😕😕بعدش گفتم مدیکورو امتحان کنم دوتا مدیکور زدم هردو منفی بود 

اه اه اه😑😑😑😑پریودم نمیشم خبرم 

اعصابم بد ریخته به هم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

جمعه دلگیر نیس این حالات روحی خودته گلم...افطار خوردین برین بیرون دور دور سر حال میشی.گلم همه ی روزا ماله خداس فقط این جمعه چون تعطیله و خیابونها معمولن ساکت و ارومه دل ادم ممکنه بگیره از خونه بزن بیرون هوات عوض میشه

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاهل و مجرد بودن نداره کلا من تا یادمه متنفر بودم کاش جمعه اصلا نبود..کاش اصلا چیزی به اسم دلتنگی ن ...

حقیقتا من جمعه و کلا روز تعطیل آخر هفته رو دوست دارم به شرط گردش حسابی، اونم تو فامیلامون اونایی که ازد کردن اما بچه ندارن تقریبا همه آخر هفته‌ها حداقل یه دوری میزنن ...

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
فكر ميكني مال منه بيچاره كه بدتر شد قبلا خودم بودم خودم الان هر جمعه مجبورم برم خونه مادرشوهرم

ای بابا 😕😕😕

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
گندتر از امروز من روز نبوده😑😑😑صبح دوتا بی بی روژان زدم مثبت شد😕😕😕بعدش گفتم مدیکورو امتحان کنم ...

تو بودی رفته بودی بانک؟😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
روزایی ک کل هفتش تو یه چهار دیواری باشه جمعهاش خفه اورتر میشه برات..انگار تمام ادما نیست میشن..وقتی ...

منم مث خودتم ،شهر غریب دور از خانواده،همش تو اتاقم

شب و روزم یکی شده