2777
2789
عنوان

عشقِ تکراری😒

172 بازدید | 13 پست

بنظرتون عشق و محبتم میشه دچار روزمرگی و یکنواختی بشه....

همیشه از ازدواج کردن هراس داشتم ک مبادا یروز زندگیم دچار روزمرگی بشه و عشق و عاطفمون نسبت ب هم کاسته بشه😞

من از کمرنگ شدن عشق بین خودمو همسرم وحشت دارم چرا همش حس میکنم داره این اتفاق میفته😢

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

من بشددددت آدم عاطفی و احساسی هستم خودم بی نهایت عشق میورزم نه تنها ب همسرم ب همه ولی نمیدونم چرا اونطور ک رضایت بخشمه این عشق و دوست داشتنُ دریافت نمیکنم🙁

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون داری به همچین چیزی فک میکنی وارد زندگیت میشه؛هیچی نمیتونه عشق بین شمارو کم کنه؛عشق بین شما روز به روز داره بیشتر میشه

اینارو با خودت تکرار کن بجای فکرای ب درد نخور

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

کارای جدید بکن همیشه براش جذابب باشی اگه صب تا شب بره سرکار آخر شبم با هم شام بخورین معلومه تکراری میشه

با هم ورزش کنینن آخر شب برین دور دور با دوستاتون قرار بزارین بیرون با هم ی کار هنری انجام بدین بزنین برقصین

نزار برنامش معلوم باشع وقتی میاد خونه اینجوری همش براش تازه ای

الته من خودم هنو اول راهم😂😂

چون خودم با تمام وجود محبت میکنم حتی با صدای بلندم کسی باهام حرف بزنه بهم‌ میریزم و واقعا داغون میشم،اما شوهرم الان شدیدا درگیر مسائل کاریشه اصلا این احساس منو نادیده میگیره و درک نمیکنه😔

کارای جدید بکن همیشه براش جذابب باشی اگه صب تا شب بره سرکار آخر شبم با هم شام بخورین معلومه تکراری م ...

غالبا همینطوریم اصلا من نمیزارم روابطمون رو ب زوال بره،ولی الان شرایط کاریش جوری ک بدجور درگیرش کرده اصلا حواسش ب من نیست دائم ب فکر کاراشه،با صدای بلند باهام حرف میزنه من واقعا تحملشو ندارم😢

معلومه که تکراری میشه هر کی میگه نه دروغ گفته

ولی من از زندگی روتین و کلیشه‌ای بیزارم😒

چون داری به همچین چیزی فک میکنی وارد زندگیت میشه؛هیچی نمیتونه عشق بین شمارو کم کنه؛عشق بین شما روز ب ...

آره خیییییییلی بهش فکر میکنم همش دلم میخاد چ در خلوتمون چ پیش بقیه مرکز توجهش فقط من باشم همیشه ازم تعریف و تمجید کنه چون خودم زیاد اینکارارو میکنم،اما اون اصلا انگار تو این وادیا نیست🙁

آره خیییییییلی بهش فکر میکنم همش دلم میخاد چ در خلوتمون چ پیش بقیه مرکز توجهش فقط من باشم همیشه ازم ...

سعی کن ب این فک نکنی؛بعضیا عشقشونو نمیتونن بگن ولی درعمل نشون میدن؛همسرتم از این دسته اس

سعی کن ب این فک نکنی؛بعضیا عشقشونو نمیتونن بگن ولی درعمل نشون میدن؛همسرتم از این دسته اس

آره دقیقا👌👌👌👌

زیاد مسافرت میبرتم،زیاد خرید برام میکنه،نمیزاره کسی از خانوادش نگاه بد بهم بکنند  یعنی شده بخاطر حفظ احترام من باخانوادش برای مدتی قطع رابطه کنه،کلا این مدلی هوامو داره اما ماشااله ب اون زبون ک نمیچرخه ب گفتنش با اینکه میدونه من چقدر انتظار شنیدنشو دارم😏

غالبا همینطوریم اصلا من نمیزارم روابطمون رو ب زوال بره،ولی الان شرایط کاریش جوری ک بدجور درگیرش کرده ...

تو حواست ب اون بیشتر باشه خب عزیزم... من خودم تازه عقدم ولی فهمیدم ک مردا واقعن گناه دلرن انقد ک واس پول درآوردن سختی میکشن..

شب ک میاد خونه تو بهترین و خوشگلترین آرایش لباس برو استقبالش زیادم حرف نزن بزار خودش سر حرفو باز کنه مردا عاشق ماساژن شوهرم من اینطوره البته هر دفعه ک اینکارو براش میکنم یجودی قربون صدقم میره ک همه میمونن میگه هم خستگی بددنم رف هم خستگی ذهنم بعدش دگ اون ازم تشکر میکنه همش میگه بهترین زنی انقد هوامو داری و اینا😂😂😄 حالا زحمت اصلیو اون میکشه ولی همون ۴ تا حرف خوبم همون ماساژ دادن من کلی براش ارزش داره

آره دقیقا👌👌👌👌 زیاد مسافرت میبرتم،زیاد خرید برام میکنه،نمیزاره کسی از خانوادش نگاه بد بهم بکنند ...

مهم اینه ک واقعا دوستت داره و این از رفتاراش کاملا معلومه؛اکثر مردا همینن عزیزم؛بنظرم اصل دوست داشتن ب همین ثابت کردنشه؛نیمه پر لیوانو ببین خوبی هایی ک برات میکنه😉