2777
2789
عنوان

جوانسازی پوست و صورت نامزدم !

216 بازدید | 10 پست

سلام برای جوانسازی پوستش هر پیشنهادی دارین بگین .. مرسی اخه وقتی میریم بیرون با اینکه متول ۷۳ بهش میگن سنت بیشتر میزنه .. منم همه میگن انگار هفده سالمه میگن سنم کمه 

چ طبیعی چ ... پیشنهادی دارین ممنون میشم بگین ..

دو تا زخم داره با چ لیزری میره ؟ 

خط لبخند چی ؟ 

دیگ ب نظرتون باید چیکار کنیم 

چیکارش کنی؟؟ 😐

نمیخوای بده بغلی

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برای جوانسازی پوستش از ماسک استفاده کنه یه ماسک پیشنهاد دارم اطلاعات بیشترشو براتون ارسال میکنم 

برای خط لبخندش  باید عکسشو بفرستین ببینم عمق خط چقدره تا بهتون محصول پیشنهاد کنم 

اگه صورتش لاغره تزریق چربی خوبه اما در حد طبیعی

اگه پوستش شادابی نداره مزوتراپی و میکرونیدلینگ 

جواب میده

اگه افتادگی داره هایفو خوبه

اگه اضافه وزن هم داره کاهش وزن خودش به تنهایی جوانتر آدمو نشون میده

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

جدیدترین راه برای از بین بردن لک های عمیق و جوانسازی پوست، لیزر ایکوتو هست 

من چند وقت پیش برای جوانسازی پوستم رفتم کلینیک موگه و استفاده کردم و خیلی راضی ام

اصلا لک نمیاره و تازه تو این فصل که هوا گرمه هم میشه استفاده اش کرد

و چون تکنولوژی منحصر بفردی داره حتی  اگه فیلر هم زده باشید اصلا تجزیه نمیکنه و فیلرتون کم نمیشه

من ادرس سایت کلینیک موگه رو دارم میدم هرکی خواست بره سر بزنه

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲

2790
2778
2791
2779
2792