2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا

179 بازدید | 30 پست

4 ساله که ازدواج کردیم تا قبل از این اجاره نشین بودیم.  بتازگی اومدیم تو خونه ی خودمون ! همسرم تا قبل از این تمام لباس هاش و کفشهاش و ... تو خوته ی مادرش بوده . خونه ی ما هم پارکینگ نداشته و مجبور بودیم هر جا خواستیم بریم اول بریم خونه ی مادرشوهرمو اونجا همسرم حمام میکرده سشوار میکشیده اماده میشده میرفتیم بیرون !!! 

الان اومدیم تو خونه خودمون قرارمون این بود که همسرم دیگه تمام وسایلاشو بیاره تو خونش ! الان 20 ردزه اینجاییم و اونم هی امروز فردا میکنه ... بخدا بریدم ... فک کنین حتی حمامش خونه ی مادرش بوده ! همسرم 39 سالشم هست . 

پادرشوهرم مریضه من گفتم ماشینو بذار اونجا یوقت شبی حالش بد بشه بابات ببره . اما لباسات تو خونمون باشه ... اصلاح کردنت و ... تو خونمون باشه ... نمیفهمم چیکار کنم دیگه ... خسته شدم بخدا 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا لباساش اونجا بود؟از اول میاوردید خونتون خوب

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

سرزمین عجایب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا لباساش اونجا بود؟از اول میاوردید خونتون خوب

اصلا نمی اورد به هزار و یک بهونه منم بی تجربه بودم ا... الان رو نمیدونم چرا نمیکنه

سلام عزیزم؛ بیخیال؛ حرص نخور؛ بالاخره میاره؛ اونه که یه جورایی کار اضافه میکنه؛ بهش بگو زحمتتو از دوش مادرت بردار؛ بلاخره شستن حمام و لباسا و... به عهده ایشون میفته

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

یه روز با خودش برو همه رو جمع کنین بیارین، ۴ سال خیلی زیاده برای حل نشدن این موضوع به ظاهر پیش پا افتاده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوبه مادرش اعتراض نمیکنه!!! والا مامان من باشه خودش حتما برخورد میکنه

چرا بخدا بارها اعتراض کردن اما نمیدونم چرا کاری نمیکنه همسرم ... 

سلام عزیزم؛ بیخیال؛ حرص نخور؛ بالاخره میاره؛ اونه که یه جورایی کار اضافه میکنه؛ بهش بگو زحمتتو از دو ...

بخدا همه ی حرف و حدیثاش واسه منه . خواهراش دم به دقیقه تیکه میندازن به من ... منم اینسری اعصابم خورد شد به همشون گفتم خودتون بهش بگین اون به حرف من گوش نمیکنه