2777
2789
عنوان

سومین تاپیک امروزمه...دلم داره میترکه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 71 پست
میگذره... دیوانه تر و عاشقتر و دلباخته تر و وابسته تر از من تو کل دنیا پیدا نمیشه گفتم جدا شم میمیرم ...

من از فکر دارم نابود میشم اینقدر مادرش اذیتم کرد که حرفهای مامانشو بهش گفتم اخرش گفت باورم ندارم حرفاتو دلم نمیخواد دیگه ببینمش خدایا به کی بگم کن طلاق میخوام خسته شدم دیگه 😔 خدایا قسمت میدم جواب کاراشو بده 

هرچه تبــــّر زدی مرا،زخم نشد جوانـــــه شد....😎یه چی دیگه هم بگم :خدایا روا مدار گدا معتبر شود 😖😖😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از فکر دارم نابود میشم اینقدر مادرش اذیتم کرد که حرفهای مامانشو بهش گفتم اخرش گفت باورم ندارم حرف ...

جوااااب کااار هیچکی تو اییین دنیا نمیبینه اینو بهت اطمینان میدم😌.ظالم داره کیف میکنه از بدبختیه ما😩

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
حس ازادی و رهایی به ادم دست میده باهمه دل شکستگیا

الان نامردم آرزوست یبار دیگه منو ببینه میاد در خونمون هه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

یه چیزی بهت بگم مثل یه خواهر،،،هیچ پسری هیییییچ پسری روی این کره ی خاکی وجود نداره و ارزش اینو نداره که تو بهش فکر کنی یا بخوای زندگیتو بخاطرش خراب کنی،،زندگی خودت مهمتره،،ازدواج میکنی اول و اخرش ،،اونی که تورو بخواد هرکاری بخاطرت میکنه تا تو رو به دست بیاره،،تو بیخیال شو زندگیتو بچسب،درس بخون،،برا خودت درامد داشته باش تا محتاج کسی نشی،جوری باش که همه ارزوی داشتنتو داشته باشن،،نمونه باش،،،موفق باشی💗

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
من از فکر دارم نابود میشم اینقدر مادرش اذیتم کرد که حرفهای مامانشو بهش گفتم اخرش گفت باورم ندارم حرف ...

کاش ضبط میکردی حرفاشو بعد نشونش میدادی اینطوری باورمیکرد من همیشه ضبط میکنم تا بعد مدرک داشته باشم

اللهم صل علی محمد و ال محمد
میتونی بگی علت طلاقت چی بود؟بعد چنوقت اشنا شری با این اقا امید😌

نامزد بودیم بله برون با خواهرجاریم خیانت کرد

بعد چهار ماه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
کاش ضبط میکردی حرفاشو بعد نشونش میدادی اینطوری باورمیکرد من همیشه ضبط میکنم تا بعد مدرک داشته باشم

حالم داره بهم میخوره از این زندگی

هرچه تبــــّر زدی مرا،زخم نشد جوانـــــه شد....😎یه چی دیگه هم بگم :خدایا روا مدار گدا معتبر شود 😖😖😖
2790
2778
2791
2779
2792