2777
2789

پسر من متولد اخر دی ماه هست . همون یکماهگیشم پتو رو کنار میزد . چه صبح هایی که من بیدار میشدم و در حد سکته میگفتم واااای بچه سرما خورد . اما خداروشکر هیچچچیش نشد . تابستونام تقریبا لخت زندگی میکنه 😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسر من متولد اخر دی ماه هست . همون یکماهگیشم پتو رو کنار میزد . چه صبح هایی که من بیدار میشدم و در ح ...

افرین من سر پسرم از بس استرس سرما خوردنش داشتم تابستونام استین دار میپوشندم...اما دخترم زیاد سخت نگرفتم.

دخترم 6 ماهش هست.. بیرون لباس تابستونی میپو شه.. تو خونه هم تاپ و شورت.. شلوار خنک.. شب هم آستین بلند و شلوار.. با یه ملافه نازک میندازم رو پاش.. ما هنوز پنکه نزدیم.. 

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
من ۱۱/۲۱ به دنیا اومده بچتون خوب وزن میگیره 

پسر من الان سه سال و چهار ماهشه .

۲۹۰۰ دنیا اومد و دو ماهگیش ۶ کیلو بود . تقریبا هر ماه ۹۰۰ گرم رو اضافه میکرد بعد از دو ماهگی.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بستگی ب نی نی داره دختر من گرماییه تو خونه بادی تنش میکنم گاهی ی ملافه نازکم میندازم روش البته ما جنوبیم هوا گرمه ار هواتون گرمه نمیخواد بپوشونی فقط جلو باد پنکه نباشه خودش

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
2790
2778
2791
2779
2792