2777
2789
عنوان

خشکی پوست دست

4563 بازدید | 65 پست

سلام ب همگی،نماز و روزه هاتون قبول،خانوما من چن ساله پوست کف دستم خیلی خشک شده بطوری ک پوسته پوسته میشه و زیاد میخاره بعدشم زخم میشه،خییییلی دکتررفتم اما فایده ای نداشت میگن اگزماس،کسی تاحالا اینجوری بوده؟چیکار کردید برای درمانش؟میشه کمکم کنید کلیییی دعاتون میکنم اگ خوب بشه😢

پسرم عاشقتم،نفس مامان

دست ب مایع ظرف شویی و کلا مواد اسیدی و شوینده ها نزنید

صابون مخصوص استفاده کنید 

با دستکش کار کنید حتما 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روی دست اگزما داره...یکم پوستم جمع شده..ابرسان قوی دکتر داد ، دستکش استفادع کردم، ویتامین آد زدم اما فایده نداره...خیلی ناراحتم..اینترنت سرچ کردم نوشته بود درمان نداره..خیلی ناراحتم...

من روی دست اگزما داره...یکم پوستم جمع شده..ابرسان قوی دکتر داد ، دستکش استفادع کردم، ویتامین آد زدم ...

واااااییییییی😢😢😢😢واقعاهمینطوره من تا یخورده خوب میشه دوباره خشک و زخم میشه،خجالت میکشم باکسی دست بدم عین دست کارگر شده😢😢😢😢😢😢

پسرم عاشقتم،نفس مامان
دست ب مایع ظرف شویی و کلا مواد اسیدی و شوینده ها نزنید صابون مخصوص استفاده کنید  با دستکش کار ...

اخه مگ میشه حتا اگ یبارم دست بزنم همینطوری میشه😣

پسرم عاشقتم،نفس مامان
واااااییییییی😢😢😢😢واقعاهمینطوره من تا یخورده خوب میشه دوباره خشک و زخم میشه،خجالت میکشم باکسی دست ...

انگشت دست منم اگزما زده   اصلا خوب نمیشه   ۹ تا امپول زدم خوب شد ولی بعدش بازم زد   خستع شدم دیکه   انگشتم خیلی بد شده

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
اخه مگ میشه حتا اگ یبارم دست بزنم همینطوری میشه😣

منم همینجوریم    خجالت میکشم 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
اگزما گرفتی وقت ظرف شستن با دستکش کار کن

میگن دست کش های ظرف شویی خودش اگزما میاره    باید زیرش دستکش نخی بپوشی

منم از بچگی درگیرشم

اصلا نباید دست به مواد شوینده بزنی

به جای صابون از پن استفاده کن

دائما دستتو چرب کن با گلیسیرین اوسرین

واسه زخما اگه خیلی شدیده کلوبتازول و اگه نه تریامسینولون یا مگاکورت بزن

فقط باید مراقب باشی که زخم نشه وگرنه هیچ درمانی نداره این کوفتی

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
اخه منم عین شما شده بودم پوستمم خشکه دستکش استفاده کردم رفع شد

من استفاده میکنم دستم میخاره بعدش  قرمز هم میشه   دکتر گف زیر دستکش پلاستیکی   دستکش نخی بپوش