2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست حتی اگه عین خواهر بهت نزدیک باشه بازم ممکنه یه جایی بدترین ضربه رد ازش بخوری پس هیچوقت روش حساب نکن

و از هیچکسم توقع نداشته باش توقع داشتن خیلی وقتا موجب دلخوریه

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

قهر توی زندگی مشترک ممنوع

بحث رو به خانواده کشوندن ممنوع

فضولی کردن تو زندگی خانواده شوهر یا خانواد عروس که کی رفت کی اومدکی چی داره کی نداره ممنوع

حسادت ممنوع

حرف بردن و اوردن ممنوع

با فرش خونه ت درد دل کن ولی با جاری و خانواده شوهر ممنوع

شوهرت یا زنت رو وقتی رابطه میخواد پس نزن

جدا خوابیدن از همدیگه ممنوع

تعریف از شوهر جلوی دیگران ممنوع

توقع داشتن از هر دو خانواده ممنوع 

اینکه دروغ نگم ... یه بزرگی گفت هیچ وقت دروغ نگین ، دروغ رابطه ها رو سرد میکنه حتی اگه طرف مقابل ندونه

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
قهر توی زندگی مشترک ممنوع بحث رو به خانواده کشوندن ممنوع فضولی کردن تو زندگی خانواده شوهر یا خانوا ...

چرا تعریف از شوهر جلو بقیه ممنوع؟🤔🤔🤔

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
چرا تعریف از شوهر جلو بقیه ممنوع؟🤔🤔🤔

چون حسادت میکنن سعی میکنن زندگیتونو خراب کنن

نمونه مثال میزنم

من و شوهرم عقدیم گاهی اوقات میریم پارک یا جایی گردش دقیقا روز بعدش جاریم شوهرشو برداره میرن گردش

زندگی ۱۰ ساله خودشو با من ۱ سال عقد مقایسه میکنه

ازم میپرسه چی خریدی جهیزیه بهش میگم یا نشون میدم عکسشو فوری میگه واسه منم سفارش بده داره ها میخواد عین همون رو داشته باشه یا مدام میخواد تو کارای عروسیمون دخالت کنه 

در صورتی‌که من اصلا حسود نیستم و این کاراش اذیتم میکنه

چون حسادت میکنن سعی میکنن زندگیتونو خراب کنن نمونه مثال میزنم من و شوهرم عقدیم گاهی اوقات میریم پا ...

درسته جاری منم اینجوریه تاحالا بش فک نکرده بودم.اونقد ایرادای بزرگ دیگه داره ک اینا یادم نبود باز این کارا بهتره منم عقدم نزدیک ۲ساله تا تاپیکام نوشتم چ کارایی باهام میکنن

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
تعریف از شوهر جلوی دیگران ممنوع چرا؟؟

چون حسادت میکنن سعی میکنن زندگیتونو خراب کنن

نمونه مثال میزنم

من و شوهرم عقدیم گاهی اوقات میریم پارک یا جایی گردش دقیقا روز بعدش جاریم شوهرشو برداره میرن گردش

زندگی ۱۰ ساله خودشو با من ۱ سال عقد مقایسه میکنه

ازم میپرسه چی خریدی جهیزیه بهش میگم یا نشون میدم عکسشو فوری میگه واسه منم سفارش بده داره ها میخواد عین همون رو داشته باشه یا مدام میخواد تو کارای عروسیمون دخالت کنه 

در صورتی‌که من اصلا حسود نیستم و این کاراش اذیتم میکنه 

درسته جاری منم اینجوریه تاحالا بش فک نکرده بودم.اونقد ایرادای بزرگ دیگه داره ک اینا یادم نبود باز ای ...

خانواده شوهرم چه جاریام چه خواهرشوهرام اصلا به مرد رو نمیدن ببخشیدا مرد رو کامل قهوه ایش میکنن

یکبار خونشون بودم شوهرم دلش درد میکرد واسش چای نبات ریختم همه دهنشون باز مونده بود حتی برادرشوهرام چون از این کارا ندیدن تو خانوادشون

مال من خدا رو شکر خانواده خوبی هستن و دوستم دارن ولی جاریم خیلی حسوده و این خیلی اذیتم میکنه