2821
2789
عنوان

سر دوراهیم

115 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، خب من با پسر عمم ازدواج کردم و کرمانم، با دختر عمه هامم خیلی خوب بودیم ولی یک آن از بعد از عروسی به مشکل خوردیم، البته بیشتر از جانب خودشون فقط دختر عمه زرگم مشکلی باهاش نداریمو کلا خانومه و کلی پشتموم بود، ودعواها بالا گرفت حتی خانواده ها. من بالای خونه عمم می شینم. همه دورهمیم. الان یکساله که با خواهر شوهرام بجز بزرگه، قطع رابطه ایم. خوده بزرگه میگه ببخشید که اینا مدلی برخورد کردن. 

با عمم و شوهرش و برادر شوهرام همشون اوکی  ایم و رفت و آمدمون مثل قبله و خیلی هم من به عمم و شوهر عمم و برادر شوهرام و هم اونا به من احترام میزارن. 

دیشب شام پایین خونه عمم بودیم، احساس کردم میخواد روابطو مثل قبل کنه. میگفت رابطه منو مامانت خیلی بختر از این حرفا بود، همش چت میکردیمو پیام میدادیم.... الان بهدشوق قبل نیست هیچ چیز.... بین ما خواهر برادرا و شما که زبانزد فامیل فامیل بودید بساط به وجود اومده... بخدا اونا هم مشکلی نداشتن باهاتون دوستون دارن و .... 

حس کردم منتظره ماها با هم خوب باشیم. 

همسرمم پشت منه، یبار گفت اگه تو باهاشون آشتی کنی واقعا ناراحت میشم ازت من نمیخوام دیگه ببینمشون. 

من بین دو راهی گیر کردم. 

خودمم خیلی مینه ای و قهرو نیستم. 

نمیدونم کدوم پیش قدم بشیم؟ من یا اونا؟ 

مشکلی ندارم حتی اگه خودم پیش قدم بشم چون خاطرات شیرینی داریم از بچگی. 

بنظرتون برم آشتی کنم ولی رفتارمو کمی متفاوت تر از قبل باشه و صمیمیت قبلو نداشته باشم؟ 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

کامل پیش قدم نشو ... تا قدم آخرو برو بذار قدم آخرو اونا برن

اگه خیلی خودتو کوچیک کنی واسشون و دوباره مشکلی پیش بیاد خیلی برات بد تموم میشه

و اینم ک خودت گفتی بعد از آشتی ، خیلی باهاشون صمیمی نشو

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتی خیلی خوبه ولی یجوری اشتی کن که دوباره مشکل پیش نیاد.مثلا یسری حریم و حفظ کن.ایندفعه مادرشوهرت گفت بگو اگه اونا مشکلی ندارن همه شام خونه مادرشوهرت باشین.خرج اشتیم گردن کسی که اشتی میده😄😄

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اشتی خیلی خوبه ولی یجوری اشتی کن که دوباره مشکل پیش نیاد.مثلا یسری حریم و حفظ کن.ایندفعه مادرشوهرت گ ...

ببخشید یعنی مثلا چه حریمایی رو حفظ کنم و اون روز چه چیزایی بگم؟ 

خود شوهرامو چجوری راضی کنم؟ 

ببخشید یعنی مثلا چه حریمایی رو حفظ کنم و اون روز چه چیزایی بگم؟  خود شوهرامو چجوری&n ...

وسلامدوست عزیز، یهو شرپع کردن به تیکه و متلک اندازی و بی محلی کردن و جپابمو ندادن، بعد یهو بحثمون شد و دعوا بالا گرفت و نتیجش شده اینکه یساله قهریم. 

اصلا نمیدونم چیکار کنم و یا چجوری آشتی کنم؟ 

ببخشید یعنی مثلا چه حریمایی رو حفظ کنم و اون روز چه چیزایی بگم؟  خود شوهرامو چجوری&n ...

مثلا رازهات و نگو بهشون.شوخی های خیلی صمیمی ای که داشتی و انجام نده.در حد متعادل باش.ادما وقتی یبار میتونن قهر بکنن پس احتمالش هست دفعه های بعدی هم قهر بشن.یجور برخورد کن که اگه قهر شدین دوباره خدا ینکرده،دلت نسوزه.

ولی من فکر کردم شوهرت راضیه.

پس به مادرشوهرت بگو اول شوهرتو راضی کنه.تو پیش قدم نشو.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مثلا رازهات و نگو بهشون.شوخی های خیلی صمیمی ای که داشتی و انجام نده.در حد متعادل باش.ادما وقتی یبار ...

نه عزیزم همسرم اصلا خاضر نیست ببینتشون، چجپری به عمم بگم اول اونو راضی کنه؟ 

نه عزیزم همسرم اصلا خاضر نیست ببینتشون، چجپری به  ...

اول شما نگو،هذموقع مادرشوهرت صحبتشو پیش اورد بهشون بگو اول همسرت باید راضی بشه و شما تو این قضیه نقشی نداری.ولی اگه کمکی از دستت بر میاد انجام میدیّچون برادر خواهر یه روزی خوب میشن باهم عروس این وسط بده میشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز