2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلسه ای ده تومن یا بیست پنج تومن اخه؟؟؟؟ خداااااا ساعتی هستش...

بستگی داره چه ترمی درس بدی

چه کتابی

خوب همه جا ترمهای مبتدی کمتر از پیشرفته ست

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
بستگی داره چه ترمی درس بدی چه کتابی خوب همه جا ترمهای مبتدی کمتر از پیشرفته ست

خوب در این که شکی نیس....ولی ساعتی ده یا بیست پنج تومنه...جلسه ای که نیس...اونوقت یه مدرس زبان باید پدرش دربیاد تا یه تومن کار کنه ...

در ضمن ساعتی بیشتر از این حرفاس...حدودا سی تومنم من دیدم 

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
خوب در این که شکی نیس....ولی ساعتی ده یا بیست پنج تومنه...جلسه ای که نیس...اونوقت یه مدرس زبان باید ...

منظور از ساعت همون جلسات یک ساعت و نیمه ست

بله پدرش درمیاد

آموزشگاه ما اینطوره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
جدا چرا انقدر کم؟؟؟

نه بابا جلسه ای نیس ساعتیه...ساعتی مثلا سی تومن بسنگی به جا و مکان و سطحی که درس میدین داره...ممکنه بیشترم بشه...بعدشم یه مدرس زبان فقط سه روز در هفته کار میکنه در نتیجه روزای دیگه هم میتونه تو مویسه های دیگه هم کار کنه در نتیجه درامدش ماهی یکی دوتومن هست البته باید زرنگ باشی کلا تو کارهایی که استخدامی نیستن

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
نه بابا جلسه ای نیس ساعتیه...ساعتی مثلا سی تومن بسنگی به جا و مکان و سطحی که درس میدین داره...ممکنه ...

شما مدرسی خودت؟