2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

186 بازدید | 11 پست

خانما شما ازمهمون سرزده چجوری پذیرایی میکنید؟

احتمالا برا همه پیش اومده که تو خونه وسایل پذیرایی مهیا نباشه مهمون سرزده بیاد و...

شما چکارمیکنی که همیشه برا مهمون آماده باشید؟

چی برا پذیرایی همیشه تو خونه باید باشه؟

من همیشه امادگی دارم ..تا حالا نشده مهیا به قول شما نباشه ...چون یکسره خونمون مهمون دارم و رفت و امد تو خونه زیاده اینطور هست و اینکه اینو از مامانم یاد گرفتم همیشه اماده باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه بیستکوییت و شکلات و میوه خشک میذارم تو خونه باشه با شربت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اینو از مادرم یاد گرفتم همیشه ی چیزی کنار داشته باشم

شکلات. شیرینی. احیلی یا خشکیار و...

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

واااااااى واسه من كه هميشه اينطوريه خانواده شوهرم با اينكه چندبارم گفتم خبر بدين عمداً بى خبر ميان منم محبورم هرچى دارم بذارم، ولى چون ميدونم اينا اينطورين هميشه يه چيزى نگه داشتم واسه اين روزا اه

واااااااى واسه من كه هميشه اينطوريه خانواده شوهرم با اينكه چندبارم گفتم خبر بدين عمداً بى خبر ميان م ...

نمیشه خب😂منکه هرچی میخرم بزارم کنار همشو بچها وشوهرم میخورن

خب چجوری همیشه آماده این؟

همیشه باکس دمنوش دارم ...ما اهل شیرینی نیستیم ولی سوهان و گز بستنی .همیشه داریم ...شکلات و ابنبات مثل مامانبزرگا تو پستو قایم میکنم 😂😂رو میز هم همیشه بانکه هامو پر میکنم با میوه خشک و پاستیل ..