2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

139 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من چند روزیه که مشغول تهیه جهیزیه م هستم، تو لیست خریدی که خودم نوشتم یه سری وسایل رو نذاشتم هم از نظر اینکه به خونوادم فشار نیاد همم اینکه اول زندگی حالا چندان نیازی نیست به این وسایل بعدا خودمون تو زندگی میخریم ولی دیشب تو بازار مامان بابام به اجبار خودشون آبمیوه گیری پلوپز چرخ گوشت مخلوط کن خریدن..

هر چقدر من اصرار کردم بهشون فایده نداشت، کار خودشونو کردن به حدی که مامانم این آخرا ازم عصابی شد منم دیگه چیزی نگفتم..

دارم از عذاب وجدان دیوونه میشم، نمیخواستم اینجوری خرید کنم،، گناه نکردن که دختر شوهر دادن ولی به حرف منم گوش نمیدن ...

چی کار کنم اخه؟؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
我能打🦋🌱

اینا واجب

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دستشون درد نکنه سایه شون مستدام میشه تا حالا چه وسایلی خریدی! قیمتا چطوره

سلامت باشی عزیز

ان شاءالله كه خدا همه پدر مادرا رو حفظ کنه..

فعلا که وسایل برقی آشپزخونه رو گرفتم با سرویس قابلمه به اضافه جارو برقی و اتو ،، خرده ریز حموم و آشپزخونه

قیمتا که هر روز در حال تغییره متاسفانه.. ولی بازم بگردی جنسای ایرانی خوب با قیمت مناسب تر پیدا میشه..

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
我能打🦋🌱