2777
2789
عنوان

قضیه چیه؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8512 بازدید | 140 پست
عزيزم مرد هم طاقتى داره بالاخره سست ميشه ببين حضرت يوسف جلوى زليخا داشت وا ميداد از خدا خواست ك كمك ...

عزیزم داستان یوسف و کامل نخوندی‌ من ده بار اون داستان و به زبان های مختلف تفسیر کردم یوسف اصلا سست نشد و اون یک مورد و اینکه من چند نمونه نزدیک خودم دیدم که تو کاباره های می خونه های خارج از کشور همراه خود من بودن اما اصلا و ابدا توجهی نمیکردن چون معتقد بودن باید به اصول و تعهد پایبند بود همچین مردایی هیچ وقت کاری نمیکنن که لقب هرزه پشت یک زن بیفته چون زنشون و دوست دارن و برای همه زن ها احترام قائلن 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
عزیزم داستان یوسف و کامل نخوندی‌ من ده بار اون داستان و به زبان های مختلف تفسیر کردم یوسف اصلا سست ن ...

با اينهمه فسادى ك داريم تو ايران ب چشم خودمون ميبينيم هنوز قبول نداريم ك مرداى ما نامردن خيانتكارن هيزن؟؟؟؟؟

اينهمه تاپيك خيانت تو اين سايت زده ميشه هنوز باور ندارين ك مرد پاك ديگه پيدا نميشه؟؟؟؟ اگر هم باشه انگشت شماره

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اينهمه فسادى ك داريم تو ايران ب چشم خودمون ميبينيم هنوز قبول نداريم ك مرداى ما نامردن خيانتكارن ه ...

خب دیگه محیط جامعه همه چی و خراب کرده اون زنی که هرزش همه چی تقصیر خودش نیست اون مردیم که خیانت می‌کنه همه چی تقصیر اون نیست اینا ارزش عشق و یاد نگرفتن حرمت به جنس مخالف و یاد نگرفتن 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
@tina_am     @tyasan     @ملت     @شکلات_عسلی     ...

خدای من چقد پاهاش چربی داره و زشته😐 ناخوناااااااااشو😷

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

خدای من چقد پاهاش چربی داره و زشته😐 ناخوناااااااااشو😷

برو پستارو بخون روحت شاد شه😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خب دیگه محیط جامعه همه چی و خراب کرده اون زنی که هرزش همه چی تقصیر خودش نیست اون مردیم که خیانت می‌ک ...

تن فروشى هيزى خيانت تو ايران مد شده كلاس شده ديگه ادم پاك پيدا نميشه

من يه زنم نياز ب توجه دارم ب لباس و خوراك دارم نياز جنسى دارم اما مردا ك ١٠٠ درصد همه ى نيازاى ما رو رفع نميكنن و اگر روزى بفهمم ديگه نميتونم با اين شرايط بسازم تن فروشى نميكنم خيانت نميكنم با ابرومندى جدا ميشم و زن يه مرد مطلقه ميشم هرگز وسط زندگى يه زن ديگه خراب نميشم چون عقل دارم و با عقلم تصميم ميگيرم

اونايى هم ك ميگن تقصير من نبود همش الكيه دروغه

از قديم گفتن كرم از خود درخته........

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اره نکبت عکس کفش گذاشته بود با تن خور شلوار ...شلواره داشت از جلو جر میخورد...نوشته بود سایز اندامم ...

خدا ورشون داره از رو زمین😓

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

حالم بهم خورد...چند روزه این اگهیو میزاره

چتد وقت پیش یه مریضی تاپیک میزد میگفت برا خانمم جوراب شلواری چطوری خوبه ، یادته ؟ ملت هم میرفتن نازکی کلفتی و رنگ و فلان‌میگفتن ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چتد وقت پیش یه مریضی تاپیک میزد میگفت برا خانمم جوراب شلواری چطوری خوبه ، یادته ؟ ملت هم میرفتن نازک ...

اره زیاد ازینا دیدم تو سایت...خاک بر سرا😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اینارو باید بگیرن چوب تو ک....بکنن اشغالو

الان کمپین #‍ حمایت از بیماران جنسی

میان چوب ....

ببخشید 😁😁😁😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اره زیاد ازینا دیدم تو سایت...خاک بر سرا😕

خاک بر سرا رو به اون خانمهای ساده ای بگو که میرن راهنمایی میکنن ‌. بهشون گوشزد هم که میکنی میپرن بهت

الان کمپین # ‍ حمایت از بیماران جنسی میان چوب .... ببخشید 😁😁😁😁

اومدن اتفاقا..البته حمایت از هرزگی

@tina_am     @tyasan     @ملت     @شکلات_عسلی     ...

اينا منحرف جنسي هستن ديه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

آخه انقد علنی😶😶

بععله ميبينم كه يه درصدي ها هم توو تاپيكتن

شااايد مريض نيست شاايد نياز داشته 

🤣🤣🤣🤣اين ديوونه ها همه جا هستن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤