حضرت فاطمه روشونو سياه كنه حضرت مهدى كمرشونو بشكنه يه مشت عوضى لجن مردا رو هيز كردن زناى مردم رو بدب ...
واسه چی ان قدر نفرینشون میکنی ؟ شاید واقعا بجز نیاز جنسی توی فشار بد زندگین وعلا هیچ زنی دلش نمیخواد بهش بگن هرزه بهتر نیست بجای نفرین به اونایی که مسبب حال امروز این کشورن فحش و نفرین بگی
عاره میدونم ولی بخدا من یک مدت برا تحقیق پیش این زنا بودم نمیدونی چه دلایی مهربونی دارن خودشون شرمشون میومد ولی چاره ای نداشتن نمیخوام کار اشتباهشون و توجیه کنم اما بخدا بجای نفرین. میشه واسشون یک کاری کرد
واسه چی ان قدر نفرینشون میکنی ؟ شاید واقعا بجز نیاز جنسی توی فشار بد زندگین وعلا هیچ زنی دلش نمیخو ...
مرده شور ببره زن هرزه اى رو ك زندگى يه مرد زن دار رو خراب ميكنه خاك تو سرشون
الان تنگدستى و ندارى براى همه ى ملت ايرانه حتى خودم
اما مگه راهش تن فروشيه؟؟؟؟؟؟
الان منم بايد برم فساد كنم؟؟؟؟؟؟؟
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
دنيا خراب شده باور كن نسل هاى بعدى ما شاهد جفت گيرى علنى انسانها در پياده رو هاى خيابونا باشن
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
نه پست بالام و بخون مرد زن دار گه میخوره با یکی دیگه اون مرد هرزس نه اون به کوروش کبیر گفتن ب ...
عزيزم مرد هم طاقتى داره بالاخره سست ميشه
ببين حضرت يوسف جلوى زليخا داشت وا ميداد از خدا خواست ك كمكش كنه تا بتونه جلوى نيروى شهوتش ايستادگى كنه
مرداى ما از حضرت يوسف پاك تر هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟