2777
2789
عنوان

قضیه چیه؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8512 بازدید | 140 پست
یا خدا😐😐😐😐😐😐😐

باید یکی جمع کنه اینارو نمیدونم چرا دیوار نظارت گر نداره

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
الان همه میرن دیوار  رو میگردن  شر درس میشه    

رفتن همه تاپیک خلوت شد😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حضرت فاطمه روشونو سياه كنه حضرت مهدى كمرشونو بشكنه يه مشت عوضى لجن مردا رو هيز كردن زناى مردم رو بدب ...

واسه چی ان قدر نفرینشون می‌کنی ؟ شاید واقعا بجز نیاز جنسی توی فشار بد زندگین وعلا هیچ زنی دلش نمی‌خواد بهش بگن هرزه بهتر نیست بجای نفرین به اونایی که مسبب حال امروز این کشورن فحش و نفرین بگی

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نخیر خواستم مودبانه تر بگم بیا برو تو ک....م

😂😂😂🤣🤣🤣

بدنو ببین جون بابا

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
واسه چی ان قدر نفرینشون می‌کنی ؟ شاید واقعا بجز نیاز جنسی توی فشار بد زندگین وعلا هیچ زنی دلش نمی‌خو ...

وای نگو این حرف و گدایی شرف داره به اینـکار...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
تف به ذات کثیفش

اره کثافت لجن من خودم براش گزارش زدم نفهمو😠

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

کار خوبی کردی

خدا به راه راست هدایتشون کنه😞

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اینارو باید بگیرن چوب تو ک....بکنن اشغالو

اینارو باید بگیرن چوب تو ک....بکنن اشغالو

اره مریض های جنسی همه جاهم هستن آشغالا😠😐😐😐

وای نگو این حرف و گدایی شرف داره به اینـکار...

عاره می‌دونم ولی بخدا من یک مدت برا تحقیق پیش این زنا بودم نمیدونی چه دلایی مهربونی دارن خودشون شرمشون میومد ولی چاره ای نداشتن نمی‌خوام کار اشتباهشون و توجیه کنم اما بخدا بجای نفرین. میشه واسشون یک کاری کرد 

واسه چی ان قدر نفرینشون می‌کنی ؟ شاید واقعا بجز نیاز جنسی توی فشار بد زندگین وعلا هیچ زنی دلش نمی‌خو ...

مرده شور ببره زن هرزه اى رو ك زندگى يه مرد زن دار رو خراب ميكنه خاك تو سرشون

الان تنگدستى و ندارى براى همه ى ملت ايرانه حتى خودم 

اما مگه راهش تن فروشيه؟؟؟؟؟؟

الان منم بايد برم فساد كنم؟؟؟؟؟؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
مرده شور ببره زن هرزه اى رو ك زندگى يه مرد زن دار رو خراب ميكنه خاك تو سرشون الان تنگدستى و ندارى ب ...

نه پست بالام و بخون مرد زن دار گه میخوره با یکی دیگه اون مرد هرزس نه اون 

به کوروش کبیر گفتن برا چی زناتون پوش آنچنانی ندارن و ان قدر آزادن کوروش گفت چون چشم مردان سرزمینم پاک 

مرد اگه مرد باشه هیچ وقت به زنش خیانت نمیکنه 

به خدا همش میگم خدایا فقط به بچه هامون رحم کن😔

دنيا خراب شده باور كن نسل هاى بعدى ما شاهد جفت گيرى علنى انسانها در پياده رو هاى خيابونا باشن

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
نه پست بالام و بخون مرد زن دار گه میخوره با یکی دیگه اون مرد هرزس نه اون  به کوروش کبیر گفتن ب ...

عزيزم مرد هم طاقتى داره بالاخره سست ميشه

ببين حضرت يوسف جلوى زليخا داشت وا ميداد از خدا خواست ك كمكش كنه تا بتونه جلوى نيروى شهوتش ايستادگى كنه

مرداى ما از حضرت يوسف پاك تر هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟