2777
2789

سلام دوستان ی رشته خوب دانشگاه دولتی اونم روزانه قبول شدم بنابر دلایلی مادرم مریض بود کسی هم نبود بچه مو بگیره انصراف دادم 

حالا الان ک بچه ام بزرگتر شده میخام برا اینده برنامه ریزی کنم موندم درسمو ادامه برم یا ارایشگری دوره هاش رو ببینم و حرفه ای دنبال کنم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو 

چ ربطی داره ب درس 

درس واجبه

ی ارایشگر بیسواد ب چ دردی میخوره 

بچه ات در اینده به مادر تحصیلکرده اش بیشتر افتخار خواهد کرد یا مادر بیسواد ارایشگر 

من ارایشگر داشتم حسابداری خونده بود ارایشگاهشم داشت 

منافاتی با هم ندارن 

درس بخون اونم یادبگیر

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

به نظر من درس چرا الان خیلی ارایشگری زیاد شده توی همه ی شهر ها و مشتری ها پیش کسی میرن که سابقه ی کارش بالا باشه واگه درس بخونی واون رشته ت توش کاروسرمایه باشه پیشرفت میکنی حالا رشته ی درسیت چیه

متاسفانه باید بین علم و آرایشگاه ؛... آرایشگاه رو انتخاب کنی

چرا عزیزم الان  ما یه ارایشگر داریم ارشد تجرمه ی زبان رو داره ولی اون موقع دید کار پیدا نیست رفت دوره های ارایشگری دید که الان انقدر کارش خوبه برای خارج از کشور هم میره  ارایشگر باید علمم هم داشته باشه