2777
2789
عنوان

خلط گلوی نوزاد

9367 بازدید | 27 پست

خیلی داغونم بچم ۵ ماه مریضه .اوایل که به زور نفس میکشید دکتر اعم از تخصصی و عمومی هر دارویی دادن اثر نداشت ۱۰ روز پیش بردم متخصص آسم کودکان ریه اش عفونت کرده بود پر بود بدجور خس خس سینه داشت دارو داد بهتر شد الان سینش۱ خس خس نداره ولی گلوش خلط داره نمیتونه بده بیرون چند بار شربت عسل دادم بنفشه و آویشن و ...دادم حموم بخار بردمش تاثیر نداشته خسته شدم کسی راهکاری داره که نتیجه بده بچم الان ۱ سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندماهشه.بیچاره خب معلومه داغون میشه از این دکتر ب اون دکتر هزار تا دارو

اولش اگه نمیرفتی  و رعایت میکردی شاید بهتر میشد الان دیگه مقاوم شده بدنش ب دارو.بخور سرد براش بزار با اکالیپتوس

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ای بابا طفلی بچه 🙁من خودم بااین سنم انقدراذیت میشم هرکاری هم کردم خوب نشدم واقعا دیگه بریدم  ...

اون خلطی ک نمیره از بلغمه.خیلی بده

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

به دونه خوبه بهش بدی 

یه عملیات فیزیوتراپی هست انجام میدن به روشهای خاص پشت بچه میزننراحتتر خلطها تخیه میشه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

آخے الهے،،،عزیزم انشاءلله ک خوب میشه،،اگه شیر خودتو میدی غذاهای چرب و چیلی نخور،،خودتم دم کرده آویشن گل ختمی بخور،،حتما شیر داغ بهش صبح شب بده با داروهای شیمیایی معده بچه رو داغون نڪن،،ی چن وقت حسابی مراقبت کن ب امید خدا خوب میشه

خلطشو قورتم بده خوبه،،پسره من ۴ ماهشه خلط داره دکترش گف بزا عق بزنه قورت بده

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞

به بچه کوچیک ک عسل نمیدن

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اون خلطی ک نمیره از بلغمه.خیلی بده

سلام تپش جون خوبی 

راهکارهایی که گفتی انجام دادم هزارتا دکتر رفتم خوب نشدم که نشدم واقعا دیگه درمونده شدم خسته شدم 😭😭😭همش حسرت روزای سالم بودنمو میخورم 

چنتا دکتر رفتم گفتن سینوزیته یه دکتر رفتم گفت اصلا سینوزیت نداری آب نمک داد بازم خوب نشدم نمیدونم چیکارکنم 

بلغم درمان داره؟😭😭

سلام تپش جون خوبی  راهکارهایی که گفتی انجام دادم هزارتا دکتر رفتم خوب نشدم که نشدم واقعا دیگه ...

آره بابا  درمان داره.منم اینجورم گاعی میبیتی خوب شدم.روزی ی نخود کندر بجو تا قبل خواب

نوشته ک زیاد قرآن خوندم برا درمانش خوبه

داروی بلغم زدا از لطاری  بگیر.اگه پیشونی و چشماتو ابروهات درد میکنه سینوزیته وگرنه ک نه

سلام تپش جون خوبی  راهکارهایی که گفتی انجام دادم هزارتا دکتر رفتم خوب نشدم که نشدم واقعا دیگه ...

ععه 😅😅ببخشید یادم رفت سلام ب روی ماهت

آره بابا  درمان داره.منم اینجورم گاعی میبیتی خوب شدم.روزی ی نخود کندر بجو تا قبل خواب نوشته ک ...

خداروشکر پس حتما امتحان میکنم آره قرآن زیاد میخونم ولی داروهاشم باید مصرف کنم خداکنه بلغم باشه رفع بشه 🙁☹

مرسی عزیزدلم 😍😍😍😘