2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست لطفابیاین😆

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 51 پست
همسر من هر شب مست و پاتیل میاد خونه با دوستاش شیشه میکشه میفته به جون من،حالا نزن کی بزن😶 برو خوشح ...

همه باور کردن😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کلا ادم خوبیه فقط یکم دسش خالیه یکمم سم سمو هست رومخمه

سم سمو چیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من هر شب مست و پاتیل میاد خونه با دوستاش شیشه میکشه میفته به جون من،حالا نزن کی بزن😶 برو خوشح ...

😅😅😅

امیدوار  شدم 

آخه شوهر من  تریاک میکشه 

هنوز دم  ب تله ندادی😆😆

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

شوهرم نمیزاره تنها جایی برم

از همه مردم بدش میاد.

یواشکی سیگار میکشه

از بعد فوت مادرش غرغرو شده

ولی بدون من هیچی نمیخوره

مثل عقاب بالا سر من و بچه هاست.

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
سم سمو چیست

یعنی ی کار دو دقیقه ایش ۳ ساعت طول میکشه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
با موز چیکار میکنی😨😨😨😨 😂😂😂

منفی# نگر نباشیم

😂😂😂😡

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

شوهرمن خصوصیت خوب داره ولی واسه من نه؛

تاحالا یه روزم توزندگی باهاش احساس خوشبختی نکردم به شدت شکاک وبدل وخسیسه ودرعین حال سرد وبی تفاوت  

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

همیشه به فکرمه تمام پول و وقتشو صرف من میکنه بسیار وقت شناس همیشه تمیز و مرتبه منظم تو بچه داری و خونه داری کمک حالمه

اما بددهن، نمک نشناسه،عصبی،بدبین،تعصبی،خیلیم بد حرفه همش منتظره یه آتو ازت پیدا کنه بکوبه تو سرت خیلیم کم توقعیش میشه

هوامو نداشتی،هوایی شدم......