2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست لطفابیاین😆

494 بازدید | 51 پست

نکات مثبت ومنفی همسراتون روبگین.تابه شوهرای خودمون امیدواربشیم وقدرشون روبدونیم....

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم خیلی دست و دلبازه و دلسوز  ولی ی حرف رو خیلی کشدارش میکنه

شوهره منم نامزدی اینطور بود...الان درست شده...دیگه پیگیر یه حرف و کاری نمیشه...مخصوصا اگه مادرشوهرم به من گیر بده

همسر من هر شب مست و پاتیل میاد خونه با دوستاش شیشه میکشه میفته به جون من،حالا نزن کی بزن😶

برو خوشحال باش😐

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
همسر من هر شب مست و پاتیل میاد خونه با دوستاش شیشه میکشه میفته به جون من،حالا نزن کی بزن😶 برو خوشح ...

جدی میگی یا داری شوخی میکنی؟

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

نکات مثبت ک خیلی داره کلا ماهه 😘وای دلم واسش تنگ شد.......خیلی اذیتم میکنه ولی من عاشقشم ....نکات منفی بددهنه به عالم و ادم فوش میده 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

کلا ادم خوبیه فقط یکم دسش خالیه یکمم سم سمو هست رومخمه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤