2777
2789

خیلیا از این ک ازدواج کردن پشیمونن و میگن ای کاش بر گردیم به مجردیمون...

میخام ببینم اگه به دوران مجردیتون برگردین ترجیح میدین مجرد بمونین یا ن؟

تعداد رای : 47
نظرسنجی
هیچوقت ازدواج نمیکردم و تا اخر عمر مجرد میموندم
12
25%
ازدواج میکردم...
10
21%
درسته ازدواج سختی داره ولی شیرینه
18
38%
نمدونم😑😐
7
14%
تو هر شرایطی "زندگی" میکنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی پشیمونم خیلی چون پسر مردم رو بدبخت کردم‌من زمانی ک ازدواج کردم‌توعقد مشگلی نداشتم ولی وقتی شب عروسی شد ترسیدم خیلی زیاد خیلی زیاد نتونستم دخولی کنم و تاالان ۶ماهه‌همین وضعم‌من بدبختش کردم بامشگلم 

برام ی صلوات میفرستی نی نی سایتی عزیزلطفا

شوهره رفتیم؟؟؟😳

کار ندارم ممکنهه برای هر شهری باشی اما هممون زبان فارسی یکسان خوندیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من خیلی پشیمونم خیلی چون پسر مردم رو بدبخت کردم‌من زمانی ک ازدواج کردم‌توعقد مشگلی نداشتم ولی وقتی ش ...

مشکلتون رو با دیلاتور راحت میتونید رفع کنید

خودتون دیلاتور بسازین و اروم اروم امتحان کنید

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
شوهره رفتیم؟؟؟😳 کار ندارم ممکنهه برای هر شهری باشی اما هممون زبان فارسی یکسان خوندیم

ما فعل شوهر رو  بار رفتن صرف میکنیم😐😑

تو هر شرایطی "زندگی" میکنم    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز