2777
2789
عنوان

خانمایی ک بیدارین... بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 66 پست
ممنون عزیزم  از خدا میخوام اگر بهم هدیه ای داده خودش نگهدارش باشه خیلی منتظر هدیه اش بودم  ...

انشاا... ک بارداری نینیتم سالمه.من اولین اقدام باردار شدم اما دوازده هفتگیم یک شب خونریزی کردم.دکتر گفت اگر خونریزیت بند اومد ک هیچ وگرنه صبح برو بیمارستان.خیلی دلم شکست.یه خانومه تو مطب بود ک با من اومد داخل.دکتر بهش گفت وضعیتت خوبه.یه لحظه از ته قلب براش خوشحال شدم و گفتم خدایا دلم و نشکن.بذار منم مثل این خانوم خوشحال بشم.تا اخر بارداریم استراحت مطلق بودم.خیلی سخت یود اما گذشت.یه لحظه دل بشکنه دعا میگیره الانم از ته دل دعا کن و بسپار بخدا.

انشاا... ک بارداری نینیتم سالمه.من اولین اقدام باردار شدم اما دوازده هفتگیم یک شب خونریزی کردم.دکتر ...

ممنون عزیزم از حرفات و آرامشی که بهم دادی 

منم واقعا درد ودلم با خدا اینه خدایا خودت بهم بعد چند ماه انتظار هدیه دادی منم سپردمش به خودت 

ان شالله که بحق این ماه همه منتظرا جواب بگیرن منم سپردم به خودش 

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چی شد دیگه بی بی نذاشتی یکی دیگه بذار ب نظرم

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
میخوام بزارم ولی امروز ک نشد بزارم فردا صبح 

بذار خیال خودتو راحت کن مهم نیست ادرار صب باشه یا نه  من دیشبم گذاشتم از این پررنگ تر شد

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
ای جان بارداری؟؟؟

ن بابا فعلا ی هاله انداخته بیشتریا میگن کاذبه😑😑😑😑

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2769669/بی-بی-چک-م�%86ببین میبینیش

امیدوارم که مثبت باشه و دلت شاد بشه گلم.میخوای بری ازمایش ؟

ن فعلا ک نمیرم تا بی بی کامل مثبت نشه الکی نمیخوام خودمو امید وار کنم

تو یه عکست هاله دیده میشد امید داشته باش گلم دوباره یکی دیگه فردا صبح بزن 

خیییلی تابلوئه ها تو عکس نمیدونم چرا دیده نمیشه

امیدوارم که باردار باشی.چن روز تاخیری؟

فردا موعدمه