2777
2789
عنوان

استی لادر

339 بازدید | 18 پست

باتوجه به قیمتش واقعنم عالیه؟

واسه مصرف روزانه میشه استفاده کرد ؟

تازیخ انقضاشون چن سالس

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عالیه ولی برای روزانه خوب نیست سنگینه کوزارت گیاهیه سبکه کاورش مدیومه یمدلشم خاصیت لیفتینگ داره تقریبا نصف قیمت استی لادره 

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

عاليه ولى واسه استفاده روزانه مناسب نيست فقط واسه مهمونى و جشن خوبه چون سنگينه با كاور فوق العاده قو ...

میدونی تاریخ انقضاشون چن سالس

اخه من زیاد مهمونیو جشن نمیرم 🤦🏼‍♀️

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

روزانه نيست

فقط واسه عروسي و مهموني خوبه

خيلي سنگينه

اما من راضي ام

راستي چرا تاريخ نداره

من دو سال پيش از ميلاد نور خريدم١٨٠

و يكمش مونده هنوز

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
عشق منه ..عالیه ولی سنگین هست و اصلا مناسب استفاده روزانه نیست 

من زیاد مهمونی و مراسم نمیرم میصرفه بخرم؟

روزانه نيست فقط واسه عروسي و مهموني خوبه خيلي سنگينه اما من راضي ام راستي چرا تاريخ نداره من دو ...

من مهمونی و مراسم زیاد نمیرم میصرفه بخرم

عشق منه ..عالیه ولی سنگین هست و اصلا مناسب استفاده روزانه نیست 

تاریخ انقضاشونمیدونی

عزیزممم پوستت حیفههه همچین کرم سنگینی و نخرررر تو جشنهااا برو ارایشگاه برای وقت های معمولی هم برو دکتر پوستتو با کرم های دست ساز روسشنتر کن و یه ضد افتاب عالی متناسب با پوست بگیر

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
عزیزممم پوستت حیفههه همچین کرم سنگینی و نخرررر تو جشنهااا برو ارایشگاه برای وقت های معمولی هم برو دک ...

نمیدونم بخدا خودمم دودل شدم 

شما استفاده نمیکنی ازای کرم 

اخه سنیم ندارم ۱۹سالمه بخام الان ایق کرم سنگین بزنم

بعدم چون سبزم دلم میخا بخرم یکم سبزگی‌صورتمو بگیره😭

نمیدونم بخدا خودمم دودل شدم  شما استفاده نمیکنی ازای کرم  اخه سنیم ندارم ۱۹سالمه بخام ال ...

عزیزممم واسه همین میگممم ببین من تو سن تو بودم دقیقتاا همین کار و میکردممم و تو 25 سالگی فاتحه ی پوستم و خونده بودممم  پر از چروک شده بود بس که کرم های سنگین زده بودم ولی بعد دوباره رفتم پیش یه پزشک خوب حسابی به پوستم رسیدممم و الان تو 34 سالگی همه فکر میکنن 26 یا 27 سالمههه 

عزیزممم واسه همین میگممم ببین من تو سن تو بودم دقیقتاا همین کار و میکردممم و تو 25 سالگی فاتحه ی پوس ...

اخه میگم چون خیلی کرمش اوکیه شاید ب پوستت اسیب نزنه

اخه میگم چون خیلی کرمش اوکیه شاید ب پوستت اسیب نزنه

منم کرم های خوب میزدم برادرم از فرانسه میفرستاد واسم ولی این کار اشتباهه . با یه متخصص پوست مشورت کن