hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان گوشم صدا میده 483 بازدید | 10 پست گوش سمت راستم چند شبه موقع خواب یا سکوت صدای طبل میده دلیلش چیه؟ یدفعه شدت میگیره بعد آروم میشه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/02/27 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 دلش عروسی میخواد داره غیر مستقیم میگه 😂😂😂😂نه امسال هیچی نشده۴تا عروسیرفتیم فعلا کافیه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 از منم همینطور بود عصبی و ضربه دلیلش چیه؟خوب شد؟ خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عفونت نداره نمیدونم نداشته تاحالا خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 شاید کثیفه،شستشو لازم داشته باشه صدا میده بعدش ساکت میشهوقتی میخوام بخوابم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
۶۵setareh عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 6082 دلیلش چیه؟خوب شد؟ من یبار تصادف سرم ضربه خورد .یبارم طلاق گرفتم عصبی شدم صدا میداد تا جایی که اذیت میکرد ولی الان خوب شده خیلی کم شده گاهی موقع ناراحتی توی سکوت صدا میده
nasimdlj عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 806 من یبار تصادف سرم ضربه خورد .یبارم طلاق گرفتم عصبی شدم صدا میداد تا جایی که اذیت میکرد ولی الان خوب ... سلام شما چیکار کردین خوب شد؟