2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 6250 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

این روش ها و دارو ها قادر هستند التهاب و اسپاسم عضله اسفنکتر یا مقعد را کاهش دهند اما این پماد را نمی توان به عنوان درمان قطعی این بیماری دانست 

بلکه موارد استفاده از این پماد محدود به شقاق در مراحل ابتدایی و بهبود علائم بیماری است زیرا استفاده از پماد نمی تواند جایگزین درمان های قطعی این بیماری از جمله جراحی و استفاده از لیزر شود. در توضیح این درمان ها میتوان گفت جراحی، روش قطعی است اما از آنجایی که با سختی و عوارض گوناگونی مانند بی‌اختیاری همراه است، کمتر مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که درمان شقاق با لیزر هیچ گونه از عوارض روش جراحی را نداشته و بدون درد و خونریزی بیماری شما را درمان خواهد نمود.

بابا زایلوژل و دیلتیژل هردو  ژل هستن وپایه آب دارن وپماد آنتی هموروئید پایه روغن داره اینا باهم قاطی نمیشن وجلوی اثر همدیگرو میگیرن،بنظرم شما برو توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره اونی که در مورد تشخیص و درمان  شقاق هست ببین وتوصیه هاش رو انجام بده حتما خوب میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسانی که دچار بیماری شقاق هستند برای رفع یبوست بهتره از سبوس جو یا گندم استفاده کنن یه قاشق بعد از غذا . و برای دفع راحت تر این روش که توی دستشویی قبل از دفع اول آب رو ولرم کنید با فشار خیلی کم بزارید در مقعد به مقدار نصف استکان آب وارد مقعد کنید بعد خیلی راحت تر دفع انجام میشه . اگه مراحل اولیه شقاق باشه با این روش خوب میشید . نشستن در لگن آب گرم با کمی سرکه هم عالیه

سلام من بعد از عمل آپاندیس دوماه بود درگیر شقاق بودم همه پمادا رو امتحان کردم الان خیلی خوب شدم گفتم راهشو بگم هرکی دچار مشکل شد خواست امتحان کنه اول اینکه حتما به محض دیدن بیماری پیش متخصص جراح داخلی برید اصلا خجالت نداره اینم یکنوع بیماریه هواست ن باشه 3ماه فرصت دارین زخم خوب کنین مگرنه حتما باید عمل بشه پس برای درمانش عجله کنین هر روز صبح خاکشیر که شب قبل جوشیده رو توش آلو بخارا همون دیشب خیس خورده بخورین این کار زمان میبره من یک ماه طول کشید تا مدفوع خمیری بدون درد داشته باشم همیشه با غذا سبزی زیاد بخورید برنج کم کنین با غذا یک قاشق روغن زیتون بخورین مهم شل شدن مدفوع بعد خود زخم خوب میشه دارو پسلیوم حجم دهنده مدفوع هرشب یک بسته آخر شب خورده بشه و درمانش پماد دیلتیژله که مصرفشو سه ماه باید ادامه داد تو یخچال هم باید نگه داشته بشه درمان شقاق زمان‌بر چون همیشه مدفوع رد میشه بعد هم قبل زدن پماد ده دقیقه آب گرم میخواد

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مختلفی دارد که از جمله آنها مصرف زیاد و یا درازمدت خوردنی های با طبیعت خشک، بویژه در افراد مستعد است.*

*🔸 در حالات و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، چنگه ها و اسپاسم های عضلانی، بواسیر، (((شقاق مقعد، )))خشکی مخاط در چشم، بینی، و دهان، و خشکی مخاط واژن، مصرف مواد زیر زیان آور است:*

*▪️سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، زرشک، ترشی های خانگی یا بازاری، قره قوروت، لواشک های ترش*

*▪️خیارشور، پنیر شور*

*▪️زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، زیره سیاه*

*▪️سیر، موسیرتند، پیاز تند، فلفل قرمز، کلم، شاهی، تره، پیازچه، سس های تند و تیز*

*▪️خرمای خشک، عسل کهنه، نخودچی، آجیل شور، تخمه بوداده*

*▪️چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه*

*▪️عدس، ماش، ذرت بوداده، نان جو، نان خشک*

*▪️گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس*

*▪️میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس، پفک*

*🔹توجه بفرمایید که:*

*پرهیز از خوردنی های بالا در شرایط افزایش خشکی در بدن ضروری است

با سلام 

یک نکته مهم و جالب

بنده از سایت دارو صد سخنرانی حجت الاسلام باقری اصفهانی رو در مورد مزاج شناسی گوش کردم در ابتدا فرمودند 4 مزاج داریم که مزاج سودا آثار خود را در قسمت پایین شکم یعنی روده ها نشان می دهد و علامت آن خشکی پوست و لب و خشکی روده و در نتیجه یبوست است فصل سوداء پاییز و سن سوداء 35 تا 60 سال است. درمان های آن خوردن ملینات برای نرمی روده است و همچنین برای رفع خشکی (چه ناشی از سودا باشد چه ناشی از صفرا)  خوردن روغن زیتون و مویز، سرکه، انار، خوردن سویق ناشتا مصرف آب بعد غذا (غیر از غذای چرب و گوشتی) پیاده روی، عسل، مرکب 1 . البته از جلسه 13 به بعد هم در مورد مزاج سودا و بلغم و علل و نشانه ها و درمان آن صحبت کردندکه خود دوستان گوش کنند و بنویسند.

اما نکته مهم و جالبش در جلسه 8 بود. ایشون به مبحث خونریزی بواسیر که رسیدند فرمودند: معده وقتی سرد شود، تولید باد می کند و این باد در بدن پخش می شود یکی از جاهایی که آسیب می زند جدارۀ مقعد است و فرد دچار شقاق می شود و یا دچار بواسیر نر می شود یعنی گوشت های زاید اطراف مقعد، یا باد طحال او را بزرگ می کند و در نتیچه دچار خونریزی شدید در مقعد می شود و درمان آن مصرف تره است که به صورت اساسی باد معده را برطرف نموده و با تولید پلاکت خون  را منعقد می کند و در برخی روایات هم با کیفیت خاصی تره را سفارش کردند که مورد استفاده قرار گیرد به این صورت که تره را در روغن زرد گاوی سرخ کرده و به عنوان غذا حداقل سه روز بخورند (در روایتی که فرد از خونریزی مقعد از ناحیه طحال گلایه کرده بودند)

به این ترتیب سردی معده علت تولید نفخ و باد و باد علت شقاق و خونریزی بواسیری است لذا باید معده را هم گرم کرد با خوردن هاضوم قبل و بعد غذا (هاضوم: آویشن و زنیان را به نسبت مساوی آسیاب کرده و به همان اندازه سیاه دانه را بدون آسیاب کردن مخلوط هم می کنیم و یک قاشق قبل و بعد غذا خورده می شود پیامبر وقتی هاضوم مصرف می کردند می فرمودند دیگر ترسی ندارم از غذا خوردن و غذا اگر سنگین هم باشد به خوبی هضم می شود) هم چنین خوردن زیره با جامع ( یک قاشق زیره را با 2 لیوان آب جوشانده یک لیوان که ماند با یک پنجم داروی جامع هنگام خواب استفاده می گردد) همچنین دم کرده زنیان و زیره. 

خلاصه معده وقتی سرد بشه (فکر کنم در اثر غلبه بلغم معده سرد می شود) ضعیف میشه و خوب هضم نمیکنه بنابراین نفخ می کنه و کی فکر می کرد که این نفخ و باد به اعضا بدن که بزنه چنین بیماریهایی رو ایجاد کنه. لذا بنا به حدیث پیامبر که «معده خانه بیماریها است» و نیز حدیث دیگر که «غلبه هر یک از مزاجها علت تمام بیماریها است» باید هم معده رو تقویت کرد هم چیزهایی خورد که هر سه طبع بلغم و سودا و صفرا رو درمان کنه.(مزاج دم یا خون با حجامت درمان میشه) از جمله چیزهایی که برای هر سه طبع سودا و صفرا و بلغم مفید است طبق روایات: سویق ناشتا که مانند اسفنج مواد بلغمی و سودایی و صفرایی داخل معده را جارو می کند و نیز عسل و روغن زیتون و مویز و مرکب 1. کاربران برای اطلاعات بیشتر خودتون فایلهای صوتی رو از سایت دارو صد گوش کنید.

کلام آخر

اگر این بیماری دردناک نبود هیچ وقت تو این اوضاع که خیلی سرم شلوغه اینقدر وقت نمیذاشتم که پیام بذارم .خلاصه کلام اینه که درمان این بیماری با استفاده از احادیث خیلی خیلی سریع و راحته. 

برای شقاق یا بواسیر ماده اول باید خون رو قطع کرد که این مرحله با تفت دادن تره و خوردن اون با گردو و پنیر (حداقل سه روز) این مشکل به راحتی رفع میشه. البته همزمان شستن موضع با آب سرد، شستن موضع با سعد کوفی و استفاده از قرص خون، هم سفارش میشه.

اما مرحله دوم  اینه که چون ممکنه با کوچکترین یبوستی دوباره محل زخم شده، دچار خونریزی بشه، باید کاری کرد که دیگه این مشکل پیش نیاد. راز این مطلب در اینه که دارویی در طب اسلامی دارند که با تخم مرغ باید مخلوط کرد و به موضع مالید این دارو رو حداقل یه دو سه هفته باید ادامه بدید یعنی همزمان با خوردن تره و شستشوی با آب سرد و سعد کوفی و خوردن زنیان و گردو و قرص خون،  مالیدن این دارو با زرده تخم مرغ سریع مشکل رو برطرف می کنه اما نکته مهمش همینه که تا دیدید تو روز اول و دوم خوب شدید، دارو رو قطع نکنید بلکه ادامه بدید (فکر کنم این دارو، داروی سفت کننده و جمع کننده باشه. چون در طب اسلامی داروی جمع کننده داریم و چون تنوع داروهای طب اسلامی زیاده، جناب استاد در ترکیب یکی از این داروهای بواسیر گفتند که سماق جمع کننده است.) لذا چون موضع زخم و یا نازک شده، با استفاده از این دارو، موضع جمع و سفت میشه و حتی اگه یبوست یا اسهالی هم وسطش پیش بیاد، مشکلی ایجاد نمیشه. (البته برای درمان کسانی که یبوست دارند هم گفتم داروی سودابر باید مدام استفاده بشه و همچنین برای رفع خشکی روده و پوست هم علاوه بر سودابر، روغن مالی و داروی صاف کننده مصرف بشه.) تهیه داروها برای این بیماری خیلی راحته. یعنی اگر این داروها تو چین هم بود، ارزش داشت که آدم برای این بیماری بره و پیدا کنه چه برسه به اینکه با یه تلفن میشه راحت سفارش داد. اونایی که ارزش طب اسلامی رو با تحقیق فهمیدند از اروپا و نقاط مختلف دنیا تماس می گیرند و داروها رو تهیه می کنند اونوقت ما تو شهر و کشور خودمون، این طب رو نمی شناسیم و تو خواب به سر می بریم ( دوستان می تونند یا از طریق سایت دارو صد، حضورا به نمایندگیهای تو شهرشون مراجعه کنند و حتی بگند نسخه این بیماری رو طبیب اون مرکز بنویسه و داروها رو بخرند و یا اینکه با شماره 02533803011 تماس بگیرند و داروها رو سفارش بدند) برای شقاق نر هم داروهاش رو از همین طریق سفارش بدید. 

پس بعد از این پیام اگه کسی راحت از کنار این درمانی که گفته شد، گذشت دیگه تو اون عالم فقط باید خودش رو ملامت کنه.

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مخ ...

در طب اسلامی خوردن سرکه خشکی ناشی از سودا و صفرا رو برطرف می کنه و در تجربه خودم هم همین طور بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز