بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دكتر به من گفت اين روش ٨٠درصد جواب ميده اگر خيلى ديگه مزمن باشه جواب نميده گفت به هركى دادم حل شده ايشالا برا شماهم حل ميشه در ضمن دكتر ميگفت عملش خوب نيست 😢
الان چند مدته استفاده میکنی؟ وقتی شقاق بوجود میاد دیگه همیشه هست درمان میشه با این پمادا؟
من هنوز دکتر نرفتم،اما گاهی وقتا ک ببخشید ییوست میشم شقاقم رو میفهمم و خیلی اذیت میکنه و خونریزی میکنه میخوام بدونم خوب میشت با این پمادا یا باز اگه دچار یبوست شیم باز خونریزی میکنه و اذیت؟
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الان چند مدته استفاده میکنی؟ وقتی شقاق بوجود میاد دیگه همیشه هست درمان میشه با این پمادا؟ من هنوز د ...
ديگه دكتر گفت بايد چيزايي بخوريد مثل روغن زيتون و انجير و الو كه ييوست نشين تا حد ممكن پمادهم استفاده كنيد هرروزم تو لگن اب ولرم بشينى كاملا خوب ميشه فقط واسه اينكه برنگرده بايد همون يبوستو كنترل كنى كه هم ميتونى دارويي باشه هم با تغذيه
عزيزم دكتر گفت اين روش عاليه هميشه جواب ميده اره عزيزم درمان ميشه وقتى توجه نكنى و حاد بشه ديگه اونو ...
من نزدیک دوسال میشد ک هموروئیید رو داشتم و هیچ مشکلی برام نداشت،تا یشب به گفته همسرم روغن زیتون زدم فرداش خون اومدو ازون موقع هم دچار شقاق شدممدت زیادی نیس،نمیدونستم ک باید زودتر درمان شه فکرمیکردم هروقت خوبه خب خوبه دیگه،دکترم نرفتم،این پمادارو تا چه مدت باید استفاده کرد؟
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزيزم حتما پيگير بشو چون در اثر زمان حاد ميشه و ديگه خدايي نكرده فقط با عمل خوب ميشه اين پمادهارو ...
ممنون میخرم استفاده کنم،ببینم چی میشه،خیلی لطف کردی خدا پشت و پناهت باشه التماس دعادارم