«_ناربن_» مدیر عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38989 عنوان شوخی با فامیلی سلبریتی ها😁 | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 19 پست شاهرخ استخری؟+ نه، موندم خونه+ ساعد سهیلی!؟- نه من قوزک ممدم-میرزا کوچک خان جنگلی؟+ نه برگشتم ویلا-کامبیز دیرباز؟+ ببخشید ترافیک بود-جلال طالبی؟+نه قربونت روزه ام+سهیلا گلستانی؟-نه صفحه ۳۶ بوستان گیر کردم-حامد بهداد؟+نه بابا دو سیب یخ داد-جرالد پیکه؟+نه دِله علی-پرویز پرستویی؟+نه هدهد ام-حسام نواب صفوی؟+نه داداش بهارستان+مهران مدیری؟-نه داداش آبدارچیام😌😉 1398/02/27 | 01:11 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاااااااانیه عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8882 الهم اشف کل مریض# 😢 ضریب هوشی چهار خیلی پایینه ؟؟بالا میره بنظرتون؟؟ از دیشب هیچ تغیری نکرده بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
«_ناربن_» مدیر استارتر عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38989 ضریب هوشی چهار خیلی پایینه ؟؟ بالا میره بنظرتون؟؟ از دیشب هیچ تغیری نکرده نمیدونم دوستم خداشفاش بده😔
مریم_مامان_مائده عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 884 جالب بود.اونم فک کنم ضریب هوشیاری بود .اول فک کردم منظورش اینه طرف ای کیو ۴ داره😞خدامنو ببخشه میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹
«_ناربن_» مدیر استارتر عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38989 جالب بود.اونم فک کنم ضریب هوشیاری بود .اول فک کردم منظورش اینه طرف ای کیو ۴ داره😞خدامنو ببخشه میبخشهاونمهول کرده بود اشتباه گفت بنده خدا