سلام دوستان من ۴روز از پریودیم گذشته بود رفت آز بتا دادم عددش۱۱۴۲۵.۷ خیلی بالا ااولین روز اخرین پریودیمم ۱۹فروردین بوده حساب کردم روزی ک از دادم ۴هفته ۴روز میشه این عدد بالا خدایی نکرده امکان بارداری خارج از رحم یا پوچ داره؟خیلی استرس دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا یادم نمیاد دو سال پیش بود ولی هر چی بود با هفته های بارداریم میخوند و دکتر اول گفت خوبه برو تو نه هفته بیا که رفتم گفت کیشه خالی هست جنینی توش نیس
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
دیدم بتاتون این مال کیه شما دکتر رفتید بهتون چی گفت؟
مال ۳ روز پیش. رفتم دکتر . من باید هپارین بزنم چون انعقاد خون دارم. دکتر سونو واژینال کرد. کیسه تشکیل شده بود. خوشبختانه خارج رحمی هم نبود. ولی یک کیسه بیشتر نبود. منشی دکترم گفت بتا بالا یا دوقلو هست یا دختر.. حالا تا ببینیم چی پیش میاد
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
مال ۳ روز پیش. رفتم دکتر . من باید هپارین بزنم چون انعقاد خون دارم. دکتر سونو واژینال کرد. کیسه تشکی ...
عزیزدلم ان شالله خدا هم ب خودتون سلامتی بده هم به اون هدیه ی قشنگی که خدا توی این ماه نصیب شما و من کرد الان هفته ی چند هستید؟برای منم دعا کنید منم شنبه نوبت دارم