2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 240 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عشقم تو هم اینجایی    

ارع عزیز دلم خوووبی؟😍😍

من اومدم پز بدم 

هیچ وقت فکرشو نمیکردم شوهرم بشه مایه پز دادنم 😂😂😂😂😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
رفتم بهش گفتم امشب میثاقی بغل کن بخواب راهت نمیدم تو اتاق خواب😄 اونم ترسید گفت غلط کردم عشقم حالا ن ...

میثاقی که جذابع

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

پس تو هم مثل منی ی یخچال تو تخت داری😂😂

وای خدا😂😂😂😂😂

کاربری جانانم 2 سر همین حرفا ترکید منو وارد بحثای بد ید نکن 

نه اون کارشو کرد😒😂😂😂😂😂

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
جانان عشقم سلام      

سلام عزیزم خوبی؟؟ 

چه خبرا؟😍😍

وای خدا😂😂😂😂😂 کاربری جانانم 2 سر همین حرفا ترکید منو وارد بحثای بد ید نکن  نه اون کارشو ک ...

اها منم چند بار تعلیق شدم ولی ایمیل میزنم بازم میکنن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌