2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 240 پست
اگه مقصری برو ... جفتتون به آرامش میرسین

نمیدونم مقصرم یا نه،با دوستم و شوهرش قرار گذاشتیم بریم بیرون بهش گفتم اصلا ب روش نیورد،آبروم پیش دوستم رفت،سر همینم بحثمون شد

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیک های با انرژی منفی و نخون من دوستای همسرم و می شناسم مردا احتیاج دارن یکم تنها باشن  ...

اره من همسرم خیلی بهم اعتماد داره منم همین طور چند شب پیش دیدم  چند بار پشت سر هم داره ج پیام میده تو گوشی  شک کردم یهوی دیدم وویس گذاشت رفیقش بود چیزی هم نکفتما اینقدر خجالت کشیدم از خودم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نمیدونم مقصرم یا نه،با دوستم و شوهرش قرار گذاشتیم بریم بیرون بهش گفتم اصلا ب روش نیورد،آبروم پیش دوس ...

قبل اینکه به دوستت قول بدی ازش بپرس با یه تیر دونشون زدی هم حس اقتدار بهش دادی هم ابروت نمیره پیش دوستت..هرچند الانم نرفته 

نمیدونم مقصرم یا نه،با دوستم و شوهرش قرار گذاشتیم بریم بیرون بهش گفتم اصلا ب روش نیورد،آبروم پیش دوس ...

باید از قبلش باهاش هماهنگ میکردی در نهایت هیچ کس ارزش نداره با شوهرت دعوا کنی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

[QUOTE=90275089]با خودمون چی جوری بخندیم ؟؟؟[/QU  عخشم پاشو برو یع بسلامتی بزن بالااا تا خود ص ...

اره ولی فقط مال دو ساعته اگه بیشتر بخورم خودمو خراب میکنم اینجوری هم  که بعدش لو باطری میشم 

اره من همسرم خیلی بهم اعتماد داره منم همین طور چند شب پیش دیدم  چند بار پشت سر هم داره ج پیام م ...

خداروشکر عزیزم که بهم اعتماد دارین

اصلا با این فکرهای بد جذب نکنیم خیانت و بهتره

چون ضعیفم البته نبودم اون اینجوری منو نابود کرد ولی ده میخوام ضعیف نباشم ...هرچه بادا باد طلاقمم داد ...

میگما چند سالتونو جفتتون ..کاش جاتو جدا نمیکردی 

جنبه خوبشو ببین...شاید میخواسته دوتایی باشین...شایدم خسته بوده..اینکه ناراحتی و ارزش قهرکردن نداره

اتفاقا گفت پاشو دوتایی بریم گفتم نمیخوام دوس ندارم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
اره ولی فقط مال دو ساعته اگه بیشتر بخورم خودمو خراب میکنم اینجوری هم  که بعدش لو باطری میشم&nbs ...

اوه اوه واردیااااا بابا شوخیدم نری کار دستمون بدیاااا من مردمو فقط اخفال میکنم خودم از این غلطا غلط بکنم انجام بدم😂😂😂😂

خداروشکر عزیزم که بهم اعتماد دارین اصلا با این فکرهای بد جذب نکنیم خیانت و بهتره

اره من معلم مرد پسر جوون میومد خونه پسره 30سالش بود مجرد بود همسرم مشکلی نداشت برا تدریس خصوصی میمومد میخواستم کنکور بدم چون بهم اعتماد داشت

اوه اوه واردیااااا بابا شوخیدم نری کار دستمون بدیاااا من مردمو فقط اخفال میکنم خودم از این غلطا غلط ...

ارههه شوهرم بود فاز میداد الان نمیحاله اذیت میشم😱😱😱