2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 240 پست

من قهرم ولی بیشتر شبیه ظلاق عاطفیه ..جامو جدا کردم اونم تو پذیراییه...دم غروب میخواستم خودکشی کنم راحت شم ولی به همین دوستای نی نی سایتی گفتم برام دعا کنن اروم بشم یگم گریه کردم خیییلی سبک شدم الان عین خیالمم نیست خیلی بهترم

یه فیلم دانلود کن ببین ...یا کتاب بخون...خوش بگذرون خلاصه😄

اره سریال نهنگ آبی ...از بس سرده دوس دارم چند روز بره دلش برام تنگ شه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قهرم ولی بیشتر شبیه ظلاق عاطفیه ..جامو جدا کردم اونم تو پذیراییه...دم غروب میخواستم خودکشی کنم را ...

خدا و رو شکر بهتری ..تو چرا خودتو بکشی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مثل منی ..تا صب چی کار کنیم حوصله امون سر نره من بچه هم ندارم

منم بچه ندارم

امروز تا ۶ سرکار بودم خسته اومدم شام پیتزا درست کنم خمیر آماده کردم گفت دیر میاد ناراحت شدم ولی دیدم ارزش نداره غر بزنم 

منم بچه ندارم امروز تا ۶ سرکار بودم خسته اومدم شام پیتزا درست کنم خمیر آماده کردم گفت دیر میاد نارا ...

منم لازانیا وسیب زمینی اماده ای ها سرخ کردم الان منتظرش بودم گف نمیام دارم میرم با رفیقم صب میام ..از بس تاپیک خیانت دیدم شک کردم ولی همون موقع شیطونو و لعنت کردم .گفتم شام درس کردم گفتش تو راه میخورم ...گفتم مواظب خودت باش عکس شامو فرستادم 😂😂

برو آشتی کن گلم...خصوصا که عقد هم هستین ....باسیاست حرف خودتو به کرسی بشون نه باقهر...پاشو تا دیر نش ...

ن اصلا،از الان من برم سمتش وای ب حال بعدا،عادت میکنه،من هیچ وقت پیش قدم نمیشم

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
مردا کلن محلشون بدی و ندی خیلی فرقی نداره توجه کنی پر رو میشن توجه نکنی طلب کار میشن

ارههههه والا

اگه مقصری برو ... جفتتون به آرامش میرسین

سلااام خوشگلااااا منمممم تنهام هم اکنون چون شوهر جون هفتاپادشاهووو رد کردهووو ولاالاا کرده بابا حال ...

با خودمون چی جوری بخندیم ؟؟؟

منم لازانیا وسیب زمینی اماده ای ها سرخ کردم الان منتظرش بودم گف نمیام دارم میرم با رفیقم صب میام ..ا ...

عزیزم تاپیک های با انرژی منفی و نخون

من دوستای همسرم و می شناسم مردا احتیاج دارن یکم تنها باشن 

چرا این فکر رو میکنی؟یه بار که صدبار نمیشه...منکه پشیمونم از قهرای دوران عقدمون ...راه دخالت بقیه رو باز میکنه