2777
2789
عنوان

ب طرز عجيبي زندم هنوز😧

854 بازدید | 56 پست

امروز فوق العاده روز پر چالشي داشتم طوري ديشب ساعت ١ خواستگار قبليم ك ٨ساله همديگرو ميشناسيم و اشناهستيم باهم برام ي اهنگ فرستاده بود و از اونجايي ك ن حالم خوب بود ن حواسم بود چون همزمان با ٤نفر داشتم صحبت ميكردم پيامشو اشتباهي باز كردم چون كلا قبل از خاستگاريش از من مث دوتا دوست بوديم بنظرم زشت اومد جواب ندم و از اونجايي ك خيلي بدشانسم همون اولين پيامو اشتباهي برا نامزدم فرستادم و حقيقتو هم قبلا ميدونست و منم بهش گفتم از ديشب كل روز و دعوا داشتيم و با مادرش هماهنگ كردم مادرش ك رفت سركار من رفتم خونشون 

خواب بود وقتي بيدارش كردن از ٩صبح تا ١ونيم دقيقا ما دعوا كرديم و حرف زديم ك برا اولين بار دستشو بلند كرد و زد تو گوشم ابن حركت بعد ٥سال دوستي و ١سال نامزدي برا اولين بار بود اتفاق ميفتاد چون خيلي حساسم ب اين مسائل دستمو گذاشتم تو سينش و هولش دادم و ليوان و پارچ اب كنارشم پرت كردم شكستم و زدم بيرون 

اومدين بقيشو بگم براتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت بعد رو کی پخش میکنی😊

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نباید این کاررو میکردی شما اشتباه کردی نباید وقتی مقصری دعوا راه بندازی باید خودت رو بزنی به موش مردگی و مظلوم نمایی و این که شیطون گولت زده نه پررو بازی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من متوجه نشدم.... با نامزدت سه ساعت داشتی دعوا میکردی یا با خاستگار قبلیت???

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

خاستگار قبلیت چرا باید واسه دختری که نامزد داره آهنگ بفرسته!!!؟وعجیبتر اینکه شمام حتمن باید جوابشو میدادی!

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤