2777
2789
عنوان

تصمیم درست چیه؟؟؟؟

161 بازدید | 21 پست

همسر من ی دوست داره که با هم رفت و آمد خانوادگی داریم و خیلی مورد اعتماد من و شوهرم هست. ایشون تازه با ی خانومی وارد رابطه شده و قراره ب زودی نامزد کنن. 

به طور اتفاقی چند روز پیش متوجه شدم به یکی از اقوام پیام داده که بیا باهم باشیم.بریم سفر و دوتایی اینور اونور تا من ازدواج نکردم!!!! . اون دختره هم چون میدونست نامزد داره اومد و پیام هاشو نشون من داد و البته گفته بود نه. 

به همسرم گفتم اما برخورد خاصی نکرد... گفت ب ما ارتباطی نداره...نمیدونم تصمیم درست چیه... 

خب درست گفته ربطی نداره

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط نتیجه‌ی اخلاقیش اینه که نمی‌شه به کسی اعتماد کامل داشت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چه خوش اشتها گفته بیا اخرین دورامم بات بزنم😐

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
دختری که بهش پیام داده اقوام نزدیک ماست. اینا بعد ازدواج قراره باهامون رفت و آمد کنن.

سعی کن رفت و امدتو قطع کنی یا کم کنی

ولی ب هیچوجه دخالت نکن

چون تو آدم بده میشی

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
نامزد ایشون از من درباره ی دوستمون پرسیده بود و منم گفتم خیالت راحت... 

خب شما هم دروغ نگفتید و بعدا متوجه شدید این پیامو داده . اگه درموردش حرفی بزنید که نامزدی بهم بخوره یا دوست شوهرتون بفهمه رابطه ها خراب میشه دودش به چشم شمام میره ..بیخیال

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خب ازدواج کنه از سرش میفته شما کاری نکن چون هنوز تعهد نداره فکر میکنه میتونه خوش بگذرونه

تا جایی که من میدونم به نامزدش تعهد داده با کسی نبوده و نیست!! ولی من میدونم با خیلی ها بوده. وقتی ازمن پرسید گفتم مرد خوبیه. مطمئن باش بعد تو وارد رابطه نمیشه. الان تعهد مگه ازدواجه فقط؟؟؟ تعهد اخلاقی چی میشه؟ 

چه خوش اشتها گفته بیا اخرین دورامم بات بزنم😐

دقیقا... من بخاطر این موضوع ناراحتم که میدونم نامزدش چقدر دختر خوبیه. میدونم چقدر براش اهمیت داره صداقت و اعتماد.... 

2827
2791
2779
2792