2777
2789
عنوان

گیاه خواری vs گوشت خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 59 پست
اره ولی مزه گوشت که نمیده😅

اگه با حقایق روبرو بشی مزه گوشت میشه برات با طعم ترین مزه دنیا و اصلا نمیتونی لب بزنی منم خیلی گوشت دوست داشتم الان تهوع میگیرم! 

میشه برام دعا کنید!؟😔
بله! الان خیلی خیلی نزدیکم! مثلا قرمه سبزی و قیمه را با قارچ درست میکنم و....  الانم شام کدو دا ...

افرین منم گاهی جایگزین میکنم اگه فقط خودم بود تا الان تموم شده بود دوره ی گوشت خواریم فک کنم 

مهم همینه به این باوره برسن همه 

ولی وقتی تو یه خانواده قراره واسه همه غذا درست کنی که با من هم عقیده نیستن من که نمیتونم واسه اونا بپزم و برای‌خودم چیزه دیگه

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ولی مزه گوشت که نمیده😅

همون دیگه اون حسی که من میگم دیگه از مره گوشتم خوشت نمیاد گفتم که ا‌لش تا حالا شده همچین حسی‌داشنه باشید یا نه 

افرین منم گاهی جایگزین میکنم اگه فقط خودم بود تا الان تموم شده بود دوره ی گوشت خواریم فک کنم  ...

وای مشکل منم دقیقا همینه واقعا سخته برای همینم هنوز گیاهخوار نیستم! همون قرمه سبزی و قیمه را هم مجبورم جدا کنم! یا وقتی مرغی چیزی درست میکنم یک چیز دیگه برای خودم درست کنم!!! تا توی خانواده همه به این باور نرسن خیلی سخته! 

میشه برام دعا کنید!؟😔
اگه با حقایق روبرو بشی مزه گوشت میشه برات با طعم ترین مزه دنیا و اصلا نمیتونی لب بزنی منم خیلی گوشت ...

دقیقا چطوری به این مرحله رسیدی ؟ 

وای مشکل منم دقیقا همینه واقعا سخته برای همینم هنوز گیاهخوار نیستم! همون قرمه سبزی و قیمه را هم مجبو ...

حالا دوبار‌غذا پختن بازم هیچی ولی خب تو در پی‌یه اعتقادی میخوای دیگه گوشت نخوری بعد همون گوشتو خورد کنی‌ و بپزی خب همچنان ازار دهندس میدونی 

حالا دوبار‌غذا پختن بازم هیچی ولی خب تو در پی‌یه اعتقادی میخوای دیگه گوشت نخوری بعد همون گوشتو خورد ...

اصلا تا وقتی توی فیریزرت جسد نگه میداری حس خیلی بدیهههههههه

میشه برام دعا کنید!؟😔
دقیقا چطوری به این مرحله رسیدی ؟ 

خب من از بچگی عاشق حیوانات بودم! و یکی دوبار که قربونی کردن گوسفند و جیغی که زد را دیدم اصلا خیلی برام خوردن گوشت سخت شد بعدم با یک پیج توی اینستاگرام اشنا شدم و یک سری کیلیپ احساسی دیدم که هر وقت میخواستم گوشت بخورم حتی اگه خیلی خوشمزه بود یادم می افتاد و تهوع شدید دد میگرفتم نمیتونستم بخورم! 

میشه برام دعا کنید!؟😔
اصلا تا وقتی توی فیریزرت جسد نگه میداری حس خیلی بدیهههههههه

افرین من واقعا همین حس رو دارم به فریزرم 

جالبیش میدونی چیه حتی اونایی که میگن گوشت دوست داریم شرط میبندم نمیتونن صحنه های خشن کشتار گاه رو نگاه کنن 

البته نه فک کنی فقط قسمت کشتنش‌رو میگما بطوری کلی روتین زندگیشون اونقدر‌ عاجزانس که معمولا بیننده اعصابش خورد میشه یه خوک رو اینقدر چاق‌میکنن برای گوشتش‌ که نمیتونه راه بره فقط جیغ میزنه 

خب من از بچگی عاشق حیوانات بودم! و یکی دوبار که قربونی کردن گوسفند و جیغی که زد را دیدم اصلا خیلی بر ...

خواهر منم اینطوری گیاه خوار‌شد 

اون البته الان دیگه تخم مرغ و شیرم نمیخوره 

بچه هم دارید ؟

حالا دوبار‌غذا پختن بازم هیچی ولی خب تو در پی‌یه اعتقادی میخوای دیگه گوشت نخوری بعد همون گوشتو خورد ...

عزیزم خدا همه چیزو طبق خواسته وقوانینش به تعادل افریده.قطعاا دام ها هم افریده شدن که به تکامل زندگی ما بپیوندند.

سیستم بدنی ما نیاز به مرغ وگوشت دارن ،چرا برای کم خون بودن مثلا جگر پیشنهاد میشه؟؟؟

اصلا مرغ وگوشت جزء ضروریات حیات زندگی بشری هستن

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
گیاه خواری اصولی هم خیلی هزینه ش بالاست اما اگه همین گوشتم به اندازه مصرف بشه ضرری نداره بلکه مفیدم ...

من خودم هنوز گیاهخوار نشدم ولی کاری بخاطر ضررش نیست یک جور حس عذاب وجدان شدید! من تا چند وقت خواب میدیدم جنین گذاشتم توی فر دارم میپزم! 😱😢و بعد اون خواب اصلا حالم تا چند وقت بد بود! من خیلی با حیوانات در ارتباط بودم و هستم و واقعا میبینم که اونا درک دارن احساس دارن! 

میشه برام دعا کنید!؟😔