2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

187 بازدید | 13 پست

سومین روزه ای ک گرفتمه حس میکنم شکمم دگ داره برمیگرده ازاون ور بزنه بیرون توش خالی شده انقدر 

خدایی برای ما لاغرا روزه واجبه!؟من قیافم مثل روح منحرک شده

من گفتم داری میمیری بیام بگم اشکال نداره خرما برات پخش نکنیم؟؟😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخی کردماااا حلال کن استارتر جون

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
روزه به لاغری وچاقی نیست 

اخه حالم خیلی بهم ریخته شوهرم هرچی حرف میزنه میکم سکوت کن تاافطار بیچاره خیلی باشعوره ک چیزی نمیکه میکه روزگی بهت فساراورده اشکال نداره 😞دگ نمیتونم بگیرم

یکماه که بیشتر نیست اگه دکتری که خودش معتقد باشه و بگه شما از نظر جسمی دچار مشکل میشی و برات ضرر دار ...

سومیشه بقیرو خوردم ولی هرچی میگیرم همینطور میشم قبل افطار میوفتم بعد افطار همه بدنم سوزن سوزن میسه

منم امروز سومین روز بود گرفتم قبلش پریود بودم نشد ک‌بگیرم .هیچ انرژی واسم‌نمیمونه ولی دلم‌نمیاد نگیرم 

زیر چشام ک‌گود و سیاه بود قبلش الان‌بدتر شده کلا دورش سیاه شده تو اینه‌نگاه‌میکنم انگار ی چیزی‌میکشم 😐

بچه ها تورو خدا ی کرم بهم‌معرفی کنین واس سیاهی دور چشم‌ک بهتر‌کنه بدم‌میاد از خودم 

کرم دور چشم مدیلن خوبه یا بهتر از این سراغ دادین ک نتیجشو دیده باشین بگین خاهشن