manopesariiim مدیر عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 189 عنوان ژل لب | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 18 پست الان رفتم به سی سی ژل لب تزریق کردم خیلی ورم داره و بد شده اعتماد به نفسم اومده پایین درست میشه یانه😭😭😭 1398/02/26 | 18:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو90 عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 783 در مقایسه با لب واقعیم خیلیییی وحشتاناک شده بودم🤣🤣 این واقعیم. مبارکت باشه منم ۲۲ روزه تاتورژلب کردم ولی رنگ لبم کبود شده شما با بیحسی تزریقی کار کردین؟
لعنت_برقیافت عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2851 مبارکت باشه منم ۲۲ روزه تاتورژلب کردم ولی رنگ لبم کبود شده شما با بیحسی تزریقی کار کردی ... من اول کبودی لبمو گرفت.چون دراصل لبم کبوده.بیحسی پماد بود مالید به لبم. زینب هستمممم.😘☺.......... اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
مهربانو90 عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 783 [QUOTE=90253562]من اول کبودی لبمو گرفت.چون دراصل لبم کبوده. بیحسی پماد بود مالید به لبم.[/QUOTE]میشه بپرسم چجوری کبودی رو گرفت
لعنت_برقیافت عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2851 [QUOTE=90253562]من اول کبودی لبمو گرفت.چون دراصل لبم کبوده. بیحسی پماد بود مالید به لبم.[/QUO ... با نارنجی و نم چی رنگدونهدهارو عوض کرد .گرفت نمیتونم برات رنگ پر رنگ بزنم چون لبات تیره میشن.باید لبتو روشن کنم. زینب هستمممم.😘☺.......... اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤