2777
2789
عنوان

بچه ها بدوید بیاید

526 بازدید | 10 پست

بچه ها اگر کسی مست باشه به قول معروف حاله خودشو نفهمه 

میتونه چت بکنه اگر چیزی بهش گفتی درک میکنه ینی مفهموشو میفهمه

یکی از دوستام ۲۸روزه کات کرده با عشقش 

دیشب پسره اومده پیام داده من دیگه نمیتونم تو باید ماله خودم بشی و حاضرم بکشنم ولی تو ماله من بمونی هرچیزیم دوستم گفته بود به خوبی جوابشو داده بود جوری که دوستم پیاما رو بهم نشون داد با درک کامل جواب داده بود امروز به دوستم پیام داد اول که گفته بود کجا میری هی جواب دیر میدی دوستم با ما بیرون بود 

بعد آخر سر بهش گفت من دیشب مست بودم حاله خودمو نمی فهمید جدا باشیم بهتره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو مستی آدم واقعیت رو میگه شاید احساساتی بشه اما واقعیتو میگه

از قدیم گفتن مستی و راستی

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....

میگن مستی و راستی ولی چراغ...تو فاز بود یه چی گفتی..معلومه که حالا که حال طبیعی داره باید حرفش و باور کنه..تو مستی وقتی فاز عشق و مهربونی بگیره بلا نسبت گربه همسایه رو هم ممکنه بخواد..البته نظر منه ...حال فقط طبیعی ش ..تازه اونم بعضی ها نمیشه روشدن حساب کرد چه برسه مست و پاتیل