2789
عنوان

دارم میترکم

244 بازدید | 15 پست

پدرشوهرم وقتی اومد خواستگاریم پدرم گفت پسرت چی داره ؟؟گفت ماشین داره خونم میخریم واسش

خلاصه ماشین خرید زد به اسم زنش یعنی مادرشوهرم

الان ماشینمونم گرفتن ازمون بعد دوسال با زور و گریه تازه خزیده اونم به اسم خودش قراره بزنه 

شوهرم گفت بابا یعنی چی

گفت نمیتونم 

چی بگیم بهش؟؟؟خیلی حرصم میگیره 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرت چرا خودش نمیخره؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

وعده های الکی 😒

بنظرم بگو شوهرت تلاش کنه خودش بخره

اینطوری زیر منت هیچکسی نیستین

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دیگه مال خودشه چی میشه گفت...وقتی پسر دستش تو جیب باباش باشه همینه دیگه

وقتی بابام گفت اگه چیزی به اسمش داره بکید نداره نمیذم دحتر

راستشو میگف خب

خدایاشکرت
وقتی بابام گفت اگه چیزی به اسمش داره بکید نداره نمیذم دحتر راستشو میگف خب

من از این مدل پدرشوهرا زیاد دیدم که بعد میزنن زیر حرفشون

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

منم وقتی اومدن انقد وعده دادن ولی خودشون باعث بدبختیمون شدن نمیبخشمشون

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
یه دختر یه پسر داره کوچیکن ۱۷ و۱۵ سالشونه میگه اگه به اسم شما بزنم باید به اینام بزنم

عزيزم مال خودشه

وظيفه اونا نيست که ماشين بگيرن,انشاالله شوهرت خودش بخره بزنه به نام خودت 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

ولی همین اتفاقا هستش که خواهر من هر خواستگاری میاد تا پدره میگه خونه و ماشین بهش میدم ردشون میکنه...میگه میخوام شوهر آینده م رو پا خودش بایسته

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
عزيزم مال خودشه وظيفه اونا نيست که ماشين بگيرن,انشاالله شوهرت خودش بخره بزنه به نام خودت 

عزیزم بابام وقتی اومد خواستگاری گف اقا پسر چق دازه از خودش گف فلان میتوتست بگه نداره بابای من میداا منو به کسی دیگه

خدایاشکرت
عزیزم بابام وقتی اومد خواستگاری گف اقا پسر چق دازه از خودش گف فلان میتوتست بگه نداره بابای من میداا ...

یعنی ملاکای دیگه مثل انسانیت و اخلاق کشک فقط خونه ماشین پول

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟