2777
2789
عنوان

همسایه پررو😑

1933 بازدید | 38 پست

سلام خوبید؟

من دو روزه که با پدرم اومدم بوشهر خونه نامزدم که کارای خونه رو بکنیم دیروز ظهر رسیدیم و همینکه کارا انجام شد زنگ خونه رو زدن همسایه اومد پیشم با بچش...بچش 4 ساله اینطوراس مثل خر وحشی هی به دیوارا لگد زد رو مبل نو پایین بالا پرید توپشو زد تو تلویزیون خلاصه همه کار کرد هرچیم گفتم پسرم نکن گوش نداد مادرشم انگار نه انگار 

غروب تازه از بیرون برگشتیم زنگ خونه رو زدن دیدیم بچه هه ماکارانی آورده برامون گفت مامانم داده گرفتم ازش که ظرفو بشورم اومد داخل نرفت بیرون😐😐😐هرچی گفتم برو مامان نگران میشه گفت نه اجازه داده خودش نزاشت ی شام درست حسابی بخوریم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اين زنايي كه بچشونو ول ميكنن به امان خدا هيچوفت منقرض نميشن😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من می دونم چی می گی چون خودم یه دونه اش رو دارم. ساعت خواب و بیداری من و شوهرم رو چک می کنه !وقتی من سرکارم می رسم خونه می گه شوهرت از ساعت فلان تا فلان ساعت خواب بود! میگم شما از کجا می دونی ؟ می گه آخه صدایی ازخونتون نمی اومد.یا می گه نبودی شوهرت برات قرمه سبزی درست کرده بوش میاد یا شوهرت جاروبرقی کشید صداش اومد خلاصه مدام توی زندگی منه..منم کلافه ام

وای خدا به دادت برسه 😥 ما هم داشتیم از این همسایه ها هر دقه میومد در خونه یه چیزی میخواست 

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.

از این به بعد اصلا اجازه نده بیاد .به هر حال پشت در میبینی کیه کلا درو باز نکن.میاد یه اتفاقی واسش میافته حالا باید درحال جواب دادن به یه طایفه باشی.ناراحتم شد مهم نیست.همسایست دیگه.بگید کلا من خونه نیستم.یه مدت بی محلی کنی اونم میره پی کارش

امروزم ظهر دقیقا وسط خواب بابام مامانش لباس پوشیده اومد گفت یک ربع باشه برم یک چیز بخرم بیام یک ربع شد 1 ساعت و ربع😑😑😐بچه ادمم نیست که مدام جفتک میندازه و اینور اونور لگد میزنع دستشم که گرفتم با لگد زد تو شکمم

منم وسایلم نو هستن خب داره میزنه خراب میکنه دلم نمیخواد انقدر زود خراب شن😑😑تازه کلیم مسئولیت داره این بچه پدر منم خیلی حوصله نداره و من و نامزدمم همین.میخوایم ی خلوت کنیم چهار کلوم حرف خصوصی بزنیم وقتی بابام خوابه ولی انگاری نمیشه 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

به این رو بدی باید بچه داری بکنی براش 

تا صمیمی نشدی که تو رودرواسی بیفتی برو در خونه اشون بگو بچه رو نفرستین شوهرم خوشش نمیاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اصلان بهش رونده ماهم یکی ازاین همسایه ها داشتیم ۲۴ساعت میخواست خونه ماباشه جالب دختر۶ساله منم حامله حالم بدبودفقط میخواستم بخوابم دیگه همچین شدبودنگاه نمیکردصبح شب ظهرمهمون دارم میومددیگه  دیگه کم کم هی بهانه آوردم کمترشد

اين زنايي كه بچشونو ول ميكنن به امان خدا هيچوفت منقرض نميشن😐

آره بخدا،خواهرشوهرای منم اینجوریین هرچی میزنم تو برجکشون و رک میگم من از بچه متنفرم به خودشون نمیگیرن ،البته تاحالا نتونستن بچه هاشو بندازن بهم ولی وقتی میگن و من بهونه میارم و جواب رد میدم میبینم شوهرم ناراحت میشه،اونام شعور ندارن که نگن

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸