2777
2789
عنوان

بچه ها این بی بی چک ببینید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 80 پست

[QUOTE=90213797]اخه این سری ک رفتم سونو روز ۱۷ سیکلم زده بود مایع ازاد در لگن مشاهده نشده  خوب با این اوصاف با ...[/QUOT

انشاا...به این زودیا باردار میشی عزیزم، من اصلا الان شریط بچه ندارم ونمیخوام تازه ایودی هم گذاشتم پری منم عقب افتاده دیروز به همسرم گفتم بی بی بگیره برام اونم میخندید ولی خوب کلا زنا پری شون عقب بیوفته با بی بی راحت میشن چه بچه بخوان چه نخوان خواستی بخری سری بعد چندتا بخرلازم میشه

من که هر ماه بی بی چک میزنم با نور چراغ قوه نیفتم به جونش ببینم مثبت نیست هی به خودم قول میدم دیگه بی بی نمی زنم بازم میزنم ازشون متنفرم نصف شب عین خولا بلند میشم دوباره نور چراغ قوه میندازم در این حد روانیم😭

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز زود زدی من تا روز قبل موعدم منفی بود روز موعدم تمام دردهای پریودی رو داشتم دیگه کلن ناامید بودم ولی شب بیبی زدم در کمال ناباوری مثبت شد😊انشاءالله مال شماهم مثبت میشه و خدا بهتون فرزند سالم و صالح میده

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن
من که هر ماه بی بی چک میزنم با نور چراغ قوه نیفتم به جونش ببینم مثبت نیست هی به خودم قول میدم دیگه ب ...

منم 😢💔💔💔

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
یعنی ممکن باردار باشم ؟؟؟؟همه میگن منفیه

من یه هاله کمرنگ میبینم دیگه نمیدونم حقیقیه یا نه

هرچی صلاحه دوست من. توکل به خدا

امروز، رحلت ام المومنین، حضرت خدیجه سلام الله علیها ست. از خود بی بی کمک بگیرین که دلتونو اروم کنه و بزودی مادربشین. اگر هم صلاحتونه چند روز دیگه بی بی چکتون مثبت بشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
عزیز زود زدی من تا روز قبل موعدم منفی بود روز موعدم تمام دردهای پریودی رو داشتم دیگه کلن ناامید بودم ...

خدا از بلاها حفظش کنه مبارکتون باشه ...

بچه ها میگن منفیه ...اخر دوسال دارم بی بی میزنم مثلا بعد چند ساعت یه یه روز که خشک میشد هاله مینداخت الان یه ساعت نشد نمی‌دونم شاید توهم دارم ..😥💔

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
من که هر ماه بی بی چک میزنم با نور چراغ قوه نیفتم به جونش ببینم مثبت نیست هی به خودم قول میدم دیگه ب ...

منم... الان ی مدته درگیرش نشدم 

ولی قبلا مثل دیوونه ها تا دو ساعت بعدش میرفتم تو نور پنجره آشپزخونه میگرفتم میگفتم نه اینجا نورش کمه باید برم از سمت در تراس ک نور بهتره ببینم اینقدر نگاه میکردم ک از رو میرفت ی هاله ای مینداخت بالاخره  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
من یه هاله کمرنگ میبینم دیگه نمیدونم حقیقیه یا نه هرچی صلاحه دوست من. توکل به خدا امروز، رحلت ام ا ...

این ماه نذر امام رضا کردم خیلی دلم شکسته ...😢💔

بی جواب نمیمونین

چله زیارت وارث بردارین با حضور قلب. ان شاءالله حاجت روا میشین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خدا از بلاها حفظش کنه مبارکتون باشه ... بچه ها میگن منفیه ...اخر دوسال دارم بی بی میزنم مثلا بعد چن ...

فدات سلامت باشی گلم

از خدا میخوام هرچه زودتر دامنتو سبز کنه و به هرچی میخوای برسی فقط به خدا توکل کن

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن

امیدت به خدا

من یه روز بعد موعد زدم زودی  دو تاخط پررنگ شد دوباره زدم و ۲ تا شد اما از که دادم گفت مشکوکی.دنیام خراب شد.هنوز پری نیومده اما دلم گرفته.

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

نذرت قبول میشه انشااله

منم ی چله ای دارم 8 روزش مونده با خدا عهد کردم اگه حاجتمو بگیرم بیام اینجا ب هممممه بگم و تشویقشون کنم ک برای حاجتشون این چله رو بگیرن

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...