2777
2789
عنوان

لاغر کردن شکم

347 بازدید | 23 پست

من شکم نداشتم اصلاااااا😢 یه ماه میشه مشکل معده دارم

پایین شکمم تخته تخته

بالای شکمم قلمبه شده انگار بادکنک باد شده

ورزشی هس ک بشه بالای شکمو کوچیک کرد

پیاده روی و رژیم نمیتونم چون هم پاهام لاغره هم خودم لاغرم

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)

خب شما ورم معده دارین 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال تو نفخ معده است برو داروخونه بگو معده ام یه ماهه نفخ میکنه بهت یه قرص میده حل میشه

والا رفتم گفتن داروی نفخ بدون نسخه نمیشه

خب چیکار کنم ورم معده ام از بین بره؟

برو دکتر عزیزم بهت قرص میده البته من خودم باشگاه میرفتم زیر شکم نداشتم ابا زیر سینم قلمبه بود مربیم گفت مال معدته بهم میگفت تو خونه گن ببند 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
والا رفتم گفتن داروی نفخ بدون نسخه نمیشه

نفخ های معمولی رو دکتر دارو نمیده رژیم میده

حبوبات .سبزیجات.کاهو کلم گدجه خیار...سیب زمینی.میوه.نباید بخوری.

میوه فقط موز و انگور میشه خورد.

1.2ماه رعایت کنی خوب میشی

برو دکتر عزیزم بهت قرص میده البته من خودم باشگاه میرفتم زیر شکم نداشتم ابا زیر سینم قلمبه بود مربیم ...

گن ببندم خفه میشم

آره مال من برا معده اس چون میشینم قشنگ بالای معده ام قلمبه میشه میزنه بیرون

ولی پهلو و قسمت های زیر شکمم صافع

نفخ های معمولی رو دکتر دارو نمیده رژیم میده حبوبات .سبزیجات.کاهو کلم گدجه خیار...سیب زمینی.میوه.نبا ...

والا خودم لاغرم 

نخورم دیگ میشم نی قلیون