2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که این ماه کلومیغن خوردم بدون امپول الان ده روزه که پریودم عقب افتاده ببی هم منفیه 😭

کیست ریز زدی

گرمی بخور پریود بشی

کلومفین این خاصیتش آشغاله دیگه! اثر نکنه و باردار نشی بجاش کیست های قلمبه قلمبه میزنی😶😖

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من که این ماه کلومیغن خوردم بدون امپول الان ده روزه که پریودم عقب افتاده ببی هم منفیه 😭

آمپول نزدی؟؟؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

وقتی ی هفته از آمپولا گذشته یعنی اقدام داشتی دیگه؟؟؟

ان شاءالله و ب حق این ماه واین وقت اذان ک بارداری و دردا واسه اونه.واسه منم دعا کن.دعا کن خدا بهم دوقلو سالم وصالح بده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ن بابا من ۸ ماه خوردم بدون امپول 

اکثرا میزنن.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
نه دکتربیشعور نداد

واه!!!!!!!!

مگه میشه؟ آمپول نزنی ک تخمک آزاد نمیشه ک باردار بشی بعدشم.کیست میشه 

ن بابا من ۸ ماه خوردم بدون امپول 

خوب بدون امپول ک آزاد نمیشه

خوب بدون امپول ک آزاد نمیشه

چرا بستگی ب تخمدانات داره اولین بار که خوردم اصرار کردم برام امپول بنویس گفت تا حالا کیست نزدی برو نمیزنی تازه پریمم منظم تر شد ۳۱ روزه شد دقیقا ۱۴ روز بعد ازاد سازی که با کیت میفهمیدم پری میشدم

خدایاشکر🌹
چرا بستگی ب تخمدانات داره اولین بار که خوردم اصرار کردم برام امپول بنویس گفت تا حالا کیست نزدی برو ن ...

چ جالب!!!!

من دوقلو میخوام اما چون آمپول گرفتن تو شهرم نیاز به تائید داره و بعدشم باید حتما متخصص تزریق کنه بیخیال خوردن کلومیفن شدم

چ جالب!!!! من دوقلو میخوام اما چون آمپول گرفتن تو شهرم نیاز به تائید داره و بعدشم باید حتما متخصص ت ...

اره hcg که کلا باید متخصص بنویس لتروزولم خب بازم احتمال دوقلویی دارم من قراره از این ماه لتروزول بخورم تا باز ببینم چ پیش میاد

خدایاشکر🌹