2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو سرگرم کن برو ورزش و باشگاه کتاب بخون .وقتی انرژی رو جای دیگه تخلیه میکنی استرست کم میشه ولی وقتی بیکاری مدام استرس داری

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

ی چند وقته همش استرس دارم میترسم از اینکه نکنه بمیرم نکنه کسی رو از دست بدم نکنه کسی از خونوادم مریض بشه دیگه نمیتونم بکشم چند وقته احساس میکنم قلبمم میگیره نفسم میگیره تورو خدا کمکم کنید دوسندارم بمیرم

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

کسی مشاوره تو سایت نمیشناسه کمکم کنه دیگه دارم توانمو ازدست میدن اگه کسی میشناسه بهم معرفی کنه یکی رو از درد کشیدن نجات بدید ثواب داره

ی چیزیم بگم من تقریبا ی سال بعد ازدواجم از  اینجوری شدم  با پسری ازدواج کردم که خونواده خالش میخواستن دومادشون بشه بعدش شوهرم علاقه ای به دختر خالش نداشت اونو دوسنداشت ما که باهم آشنا شدیم منجر به ازدواجمون شد از اونموقع خونواده ی اون دختر خیلی از من بدشون میاد احساس میکنم نفرینم کردن که مریض بشم دعاشونم بدجور میگیره