2789
عنوان

قندبارداری

140 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دوبار آزمایش قند دادم یکیش تکرار کردم عکسشومیزارم بهداشت بهم گفتن برو متخصص به نظرتون متخصص بهم انسولین میگه مصرف کنم؟؟کسی اینحوری بوده؟این اولین آزمایش که دادم

نه اونقدی نیس ک انسولینی بشی.با تغذیه ی مناسب خوب درست میشه گلم .داری ب پیش دیابت نزدیک میشی همین

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ووووییییی دومی رو چند روز بعد دادی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

مال منم قند بعد از شربت بالا بود بهم رژیم داده تا دوباره تکرارش کنم وقتیم ازمایشو میدما بچم تا یه هفته یواش تکون میخوره خودمم بیحال بیحالم همش خابم بدم میاد از این ازمایش اینسری لابد تکرار مینویس برام نمیدونم

علایم خاصی داری؟؟ مثل سردرد ، پرخوری بیش از اندازه ، میل به شیرینجات ؟؟

من اطلاعات در این زمینه ندارم فقط میخوام بدونم کسی قندش بالا باشه تو بارداری علایمی داره که بشه متوجه شد یاذفقط آزمایش مشخص میکنه

علایم خاصی داری؟؟ مثل سردرد ، پرخوری بیش از اندازه ، میل به شیرینجات ؟؟ من اطلاعات در این زمینه ندا ...

میل ب شیرینیجات و سرگیجه 

یکیش رو۱۱اردیبهشت یکیشو۱۶اردیبهشت

قندت ثابت نیس .یهو بالا پایین میشه.حتما برو متخصص

واسه همین میگم به نظرتون انسولین مینویسه؟؟

نمیدونم والا