2789
عنوان

وای

58 بازدید | 13 پست

دوستان من خیلی بی حالم سستم این روزها امروز حتی نرفتم کلاس همینجوری نشستم چیکار کنم دست خودم نیست 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من عین شمام همیشه جالبه کمبود ویتامین و اینها هم ندارم ولی همین مدلیم و همیشه بی انرزی

هر روز صبح قهوه میخورم نخورم تا شب کسل هستم همینکه قهوه میخورم شارز میشم و واقعا انرزیم 10 برابر میشه

عزیزم منم اینطوری شدم اگه میتونی قهوه بخور😊

فدات تو خونه قهوه نیست حتی نمیتونم برم بگیرم دیروز شوهرم گفت چرا اینطور بی حالی آدم افسرده میشه نمیدونم تا حالا اینطور نبودم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من عین شمام همیشه جالبه کمبود ویتامین و اینها هم ندارم ولی همین مدلیم و همیشه بی انرزی هر روز صبح ق ...

اونوقت برم بخرم مرسی گلم

دقیقا قهوه اصلا سطح هوشیاری ادمو میبره بالا من اگر قهوه نخورم که تا شب کارایی ندارم

ممنونم دوستای خوبم

کم خونی داری یا ویتامین دی بدنت کمه

قبلا کم خونی داشتم سه ماه پیش سقط داشتم بعد از اون نرفتم هنوز دکتر ولی بدنم ضعیفتر شده مثلا زود زود گرسنه میشم

فدات تو خونه قهوه نیست حتی نمیتونم برم بگیرم دیروز شوهرم گفت چرا اینطور بی حالی آدم افسرده میشه نمید ...

اره عزیزم درکت میکنم منم چند ماهه اینطوریم ولی باید خودتو مجبور کنی تا از سرت بپره

اره عزیزم درکت میکنم منم چند ماهه اینطوریم ولی باید خودتو مجبور کنی تا از سرت بپره

حتما مرسی گلم خیلی ممنون بلند شم برم بیرون خرید قهوه هم بگیرم