2789
عنوان

دستور پخت کیک 😊😨😉

357 بازدید | 40 پست

خانوما من خیلیی کیک دوس دارم حتی این پودر های اماده رو هم درس میکنم بازز داخلش همونجوره هیچ درس نمیشه داخلش قشنگ تخم مرغ اینا معلومه خواهشا ی دستور پخت کیک بهم بدید ماکرو ویو دارم چجوری تنظیمش کنم واقعا هوس کیک کردم 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه فر نداری تو قابلمه هم میتونی درست کنی 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

چرا تخم مرغ معلومه خوب هم نمیزنی

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

باید زرده و سفیده جدا بشن سفیده خیلی زده بشه تا پفکی بشه اردم سه بار الک کن یک لیوان شیر و یک لیوان روغن میخواد شکر بکینگ پودر م میخواد ولی سفیده و زده رو خیلی باید بزنی ک هم پف کنه کیکت هم بوی تخم مرغ نگیره

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

اینو من از خالم گرفتم مو ب مو اجراش کن

برا پیمونه ۲۰۰ گرمی برنج
۲ و نیم ارد با ی قاشق مربا خوری بکینگ پودر س بار الک
س تا تخم مرغ زرده و سفیده جدا
سفیده ها با نمک  میوه نوک قاشق مربا خوری  ایقد بزن تا کف بزنه
زرده ها رو با ۱ و نیم شکر و نوک قاشق وانیل هم بزن تا کرم رنگ بشه
نصف پیمانه روغن ب زرده اضافه کرده خوب هم میزنیم
یک پیمونه شیر  ب زرده اضاف کرد و هم میزنیم
همزنو کنار بزار
با قاشق چوبی اردو کم کم ب زرده اضافه میکنی
در اخر سفیده رو اضاف کرده و خیلی اروم هم میزنی و تموم

۵۰۰ گرم ارد
شکر ۳۰۰ گرم
روغن ۱۰۰
شیر ۲۰۰
بکینگ قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق
نمک ی ذره

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪