2777
2789
عنوان

بی بی چک

205 بازدید | 13 پست

سلام خانما من دیشب یه هفته از امپول اچ سی جی گذشته بود بی بی گذاشتم زیر ی دقه هاله کمرنگ صورتی انداخت اثر امپول هس؟؟ی سوال من ۵روز پیش ازمایش بتا دادم ۲۰بود طبق رنج ازمایشگاه مشکوک بود حالا اگ تو خون اندازه اش اینقده اگ اثر امپول باشه ک باید تا امروز ته میکشید و بی بی چک که از ازمایش حساسیتش کمتره نشون نمیداد .. ممکنه بتا داره میره بالا و به ۲۵رسیده ک بی بی چک نشون داده !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگن اثر امپول بعد از ۲هفته میره

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

عزیز دلم من هاله رو میبنم انشااله که بارداری ولی برای اطمینانش چند روز پشت هم بزار اگه پررنگ تر شد یعنی بارداری .چند تا hcg و با چه دوزی زدی؟ معمولا تا دو هفته میگن بی بی معتبر نیست

استارتر منم ٢١ام دوتا اچ سي جي ٥٠٠٠ زدم اما از ترسم كه بيخودي نباشه ميخوام تا ١٥ روز صبر كنم 

خيلي سختمه الانم فكر كردي چرا بيدارم؟از ذوق فكر كردن به ني ني!

شماهم صبر كن بذار به نتيجه قطعي برسي الان اگه خداي نكرده بي بي چكت منفي ميشد ناراحت ميشدي مثبتم شده دو به شكي...ميدونم سخته ادن واقعا طاقت نمياره

اما توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتما...