2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بارداری عزیزم ایشالله نی نی داری

مرسى عزيزم😍

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
کیت تخمگذاری بخر سرخود اقدام نکن

من‌الان‌روز۱۰پریودمه‌تقریبا۶روزپریودبودم‌میشه‌بگین‌کی‌کیت‌بذارم‌پریودامم‌نامنظمن‌ولی‌دوره‌آخرم‌۳۴روزه‌بودلطفابگین‌‌دیگه‌برام

من‌الان‌روز۱۰پریودمه‌تقریبا۶روزپریودبودم‌میشه‌بگین‌کی‌کیت‌بذارم‌پریودامم‌نامنظمن‌ولی‌دوره‌آخرم‌۳۴روز ...

عزیزم کیت بخر مث بیبی چکه هرروز چک کن خودتو ببین امروز تخمک داری یا نه اگ ن فردا همینطور بزن تا بفهمی کی تخمک گذاریته

عزیزم کیت بخر مث بیبی چکه هرروز چک کن خودتو ببین امروز تخمک داری یا نه اگ ن فردا همینطور بزن تا بفهم ...

باش‌گلم‌ولی‌الان‌روز۹پریودمه‌باپریودای‌نامنظم‌ازهمین‌امروزفرداشروع‌کنم‌یانه‌چن‌روزبایدبگذره‌الان‌سومین‌روزه‌پاکیمه

باش‌گلم‌ولی‌الان‌روز۹پریودمه‌باپریودای‌نامنظم‌ازهمین‌امروزفرداشروع‌کنم‌یانه‌چن‌روزبایدبگذره‌الان‌سوم ...

ن عزبزم شروع کن اشکالی نداره شاید داشته باشی از کجا معلوم

قربونت‌باش‌پس‌ازامروزشروع‌میکنم‌

موفق باشی عزبزم در ضمن چیزای گرم بخور تا میتونی خودتو ببند به داروهای گرم عطاری چایی اسطوخدوس ودارچین رو فراموش نکن عرق رازیانه هم روزی یه استکان تا انشالله تخمک خوب داشته باشی