2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت شدنیه    

سخت هست ولى شدنيه😜

ماه اول اقدامى؟؟؟؟

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
چرا ?

ک بفهمی ک تخمک داری دیگه اگه بدونی همون روز ک اقدام کنی باردار میشی من اینجوری باردار شدم با حالی ک پلی کیستیک بودم 

چندروز بعد پاکیم هرچی کیت میزدم منفی بود وخیلی ناامید شدم دو روز بعدش یعنی روز شانزدهم تخمک داشتم وهمون شب اقدام کردم بچم پسر شد اگه میخای دختر شه باید رور بعدش اقدام کنی

دوره هام 28روزن.اصلا سابقه نداشته بعد رابطه اینجوری دلم درد بگیره

عفونت نداری دل درد میتونه دلایل مختلفی داشته باشه 14 روز بعد از لقاح لانه گزینی صورت میگیره و بارداری علائمشو نشون میده نه فردای لقاح

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اوهوم .شب اول ماه رمضان اقدام کردم که فرداش نمیدونستم موعد پریودمه پریود شدم. الان دوباره اقدام کردم

ماههاى اول آدم ب همه علائم حساس ميشه الكى.من ماه اول اقدامم دقيقا از بعداز رابطه زيرشكمم تير ميكشيد تاوقتيكه پرى شدم.دو سه ماه اول اينجورى بودم تا اينكه خودمو زدم ب بيخيالى.

الان ك ٦ماهه اقدامم امروز موعد پريمه هييييييچ علائمى هم ندارم پرى هم نشدم🤣🤣🤣🤣🤣ديگه تا اين حد بيخيال شدم😁😁😁

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍