2777
2789
عنوان

شوهر سوسول

1867 بازدید | 21 پست

سلام

من ۸ ماهه تو عقدم 

شوهرم خیلی سوسوله 

خیلی زیااااااد

مثلا برا یکم راه رفتن غر میزنه. عرق میکنه

فرداش باید استراحت کنه

ی سرماخوردی کوچیک ک میاد سراغش میره دکتر 

همه کارارو نصفه ول میکنه

پول دانشگاه میده اما نمیره سر کلاس

قبلا تو ی تصادف پاش اسیب دیده

بازنشست شده کار نمیکنه

حقوق کمی داره

میگم وقتت ازاده. خرج زندگی بالاس. یکم بیشتر تلاش کن

مدام بهانه میاره که کار نیس  و پول نمیدن.

یا فلان کار حوصلم سر میره

فلان کار محیطش بده

ازین طرف هم بابام سرزنشم میکنه

که شوهرت تن پروره و تو نمیتونی وادارش کنی ب کار 

نمیدونم چیکار کنم

تو حرص نخور و جوش نزن حداقل به فکر خودت باش

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سوسول به اینا میگن ؟ این تنبله ... وای امون از تنبلی که ادمو خوار و بیچاره میکنه ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

عزیزم اگه درست نمیشه اینوبیخیال شو 

مرد هرچی ام خوب باشه نتونه خرج زن وبچه رو بده ب درد جرز لای دیوارم نمیخوره

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

فقط یه نصیحتی بت بکنم.خودت شروع نکن به کار زیاد کردن.کار هم کردی پولتو توو زندگی خرج نکن.چند وقت بعد میبینی تو داری خرج اونم میدی.فقط همش فکرشو مشغول نگه دار که فلان کارو باید انجام بدیم.فلان چیزو باید بخریم،باید بریم فلان جا.یه چیزایی که پول بخواد.البته نه دلخرجی باشه.کارای معمول منظورمه.اینجوری حواسش میاد سر جاش که إ پول میخوایمو پول نداریم.نذار خیالش جمع باشه که هرچی کم بذاره تو هم سخت تر زندگی میکنی.البته اگه آدم مطمئن باشه تمام تلاششونو میکنن با سختی ها هم میسازه ولی ایشون انگار تمام تلاششو نمیکنه.

تنبل نیس ضعیفه عزیزم خب میاده روی میده پاش که اسیب دیده حتما اذیت میشه شما قبل عقد خبر نداشتی سرکار نمیده و قرار نیس بره و بازنشست شده؟یکم شوهرت رو درک‌کن بشین‌باهاش صحبت کن ببین حرفش چیه هدفش چیه...